Annonce
Østjylland

Grønt på gaflen: Landets største havecenter indvier restaurant

Spis mellem grønne planter og palmer. 6. maj åbner Plantorama i Tilst for et nyt restaurantkoncept, Restorama. PR-foto
Planter og mad under samme tag. 6. maj indvier Plantorama i Tilst et nyt restaurantkoncept, Restorama.

AARHUS: Navnet Restorama er en sammensætning af det engelske ’rest’, som betyder hvil, og det græske ’horama’, der betyder syn eller udsigt. Og så klinger det nye restaurantkoncept på havecentrets eget navn, Plantorama.

- Restorama passer perfekt ind i vores overordnede oplevelseskoncept. Når man bliver sulten, kan man tage et hvil på første sal, hvor der både er underholdning til børn i legeområdet Spirestrup, og man kan sidde og nyde udsigten over det frodige center sammen med maden, forklarer Peter Vang Christensen, administrerende direktør i Plantorama, i en pressemeddelelse.

Med det nye tiltag håber han, at gæsterne i højere grad vil se Plantorama som et udflugtsmål.

Annonce

Spirestrup for børn

De mindste gæster kan slå sig løs i legeområdet Spirestrup, som ligger i forbindelse med Restorama. Det samme gør Espresso House og Hansens Isbar.

Plantorama åbnede i Tilst i marts 2021, og kan kalde sig Danmarks største havecenter. Foto: Jens Thaysen.

Udover maden vil der weekenderne også være mulighed for forskellige oplevelser som vinsmagning og besøg fra leverandører.

- Menuen vil altid være sammensat, så der er noget for enhver smag, og det vil først og fremmest være enkle retter med masser af smag lavet af gode råvarer, der er i sæson. Gæsterne skal ikke op og stå i kø som i et cafeteria, vi serverer og servicerer dem ved bordene, udtaler  Thomas Gjødsbøl, der er café- og restaurationskoordinator i Plantorama.

Thomas Gjødsbøl er café- og restaurationskoordinator i Plantoramas nye restaurant, Restorama. PR-foto

Plantorama i Tilst slog dørene op i marts i år og er landets største havecenter. Det nye center er på 11.886 kvadratmeter fordelt på to etager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce