Annonce
Østjylland

Gratis blåmuslinger til alle: Clausens Fiskehandel klar med 1 ton stor gave

Tirsdag er det ikke kun friske fisk, direktør Jakob Clausen vil fylde butikken med - de suppleres med et ton gratis blåmuslinger for at takke kunderne for støtte gennem coronakrisen. Arkivfoto: Axel Schütt
Fiskehandleren har oplevet en enorm støtte fra kunderne i corona-krisen. Og vil derfor gerne give lidt tilbage.
Annonce

AARHUS: - Vi er fuldstændig overvældede over den støtte, vi har fået fra både gamle og nye kunder gennem coronakrisen, og det vil vi gerne takke for. Derfor har vi bestilt et ton blåmuslinger hjem, som vi forærer væk, siger Jakob Clausen, der er direktør i Clausens Fiskehandel.

De mange blåmuslinger bliver uddelt i butikken tirsdag 9. juni fra klokken 08.00-17.30, med maks to kilo pr kunde.

- Det dur ikke, at der kommer en enkelt kunde med en trailer og henter det hele, og derfor har vi sat et maks antal kilo på pr kunde, siger Jakob Clausen.

Gratis blåmuslinger

Tirsdag 9. juni fra klokken 8.00-17.30 uddeler Clausens Fiskehandel 1 ton gratis blåmuslinger

Maks 2 kg pr. kunde

Årsag: Tak til kunder for støtten gennem COVID-19

Annonce

Tabte på engros, vandt på detail

Da Danmark lukkede ned, stoppede 99 procent af Clausens Fiskehandels engrossalg fra den ene dag til den anden, hvilket gav stor bekymring for de kommende måneder, men meget hurtigt viste det sig, at det, Fiskehandlen mistede på engrossalg, blev tjent ind i butikken.

- Vi har virkelig oplevet, at lokalsamfundet har støttet op om specialbutikkerne i den her tid. Vi kunne ikke sætte ekstra ekspedient på, da vi ikke måtte være flere i butikken, så kunderne har ventet i kø udenfor butikken, og sommetider i op til en halv time. Men ingen sure miner eller stress, masser af tålmodighed. Det har været en fornøjelse, siger Jakob Clausen.

Der har tidligere været forvirring omkring parkeringsforholdene foran fiskehandlerne på havnen, hvor der er er rift om pladserne med tre-timers parkering i området.

Jakob Clausen forventer da heller ikke, at de gratis blåmuslinger vil skabe kaos.

- Det tror jeg ikke. Vi har sat en ekstra mand til at hjælpe med uddeling af blåmuslinger, og det er jo ikke noget, der kommer til at tage lang tid for at komme forbi og få to kilo med sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce