Annonce
Randers

Gratis champagne til genåbningen af Brasserie Mathisen

Mandag slår Brasserie Mathisen dørene op til servering. Arkivfoto: Foto: Annelene Petersen
Når spisestedet på Hotel Randers mandag klokken 11 slår dørene op for spisende gæster, er der et glas bobler på husets regning, lover direktør Sven Nørskov Eskildsen, som også vil være klar til at tage mod overnattende gæster fra 2. juni.
Annonce

Randers: På Hotel Randers glæder man sig over udsigten til at se gæster igen, og mandag 25. maj åbner Brasserie Mathisen for spisende gæster.

- Som hotel og restauration elsker vi jo at have masser af gæster i huset, og vi lever af og for at give gode oplevelser. Derfor har det været hårdt for os alle ikke at kunne invitere indenfor i denne noget svære tid for os alle. Nu lukker vi heldigvis op igen. Og vi kan næsten ikke vente med at byde vores gæster velkommen, siger Sven Nørskov Eskildsen, direktør på Hotel Randers.

Han lover, at åbningen ikke går upåagtet hen:

- Genåbningen skal fejres med manér. Derfor byder vi på genåbningsdagen på et gratis glas gode bobler til alle spisende gæster i Brasserie Mathisen. Når vi åbner brasseriet, vil det naturligvis være under hensyntagen til alle nødvendige forholdsregler, og vi gør os umage for, at vores gæster kan nyde mad, drikke og hinandens gode selskab i hyggelige og trygge rammer, siger hoteldirektøren.

Og ikke nok med, at der nu snart kan komme spisende gæster til byens gamle hotel, så åbnes der også snart for overnattende gæster på hotellet. Det sker efter planen fra og med 2. juni og vil ligesom åbning af brasseriet ske under hensyn til de nødvendige tiltag og retningslinjer i forhold til rengøring, servering med mere, så både gæster og personale er sikret bedst muligt mod smitte med coronavirus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte af sejren i Hobro: Bundgaard-debut, karantænefare og et mirakel fra puljesejr

Randers

Kvik bilist får ros fra politiet: Fulgte efter formodet narkobilist og snuppede nøgler

Randers FC

Randers FC må lukke 3.500 tilskuere ind: Sponsorer og sæsonkortholdere får førsteprioritet

Annonce