Annonce
Mariagerfjord

Gratis ture med veterantoget på Elro-dagen

Nogle af turene er særlige foto-ture, hvor der undervejs bliver mulighed for at stå ud og tage billeder. PR-foto

Mariager: Søndag 26. maj bliver en travl dag på havnen i Mariager og hos veteranbanen. Veteranbanen slår remiseportene op for alle sine motorkøretøjer og i samarbejde med Elro-Fonden viser man, hvad danske fabrikker gennem snart et lille århundrede har præsteret at bygge af motormateriel til landets privatbaner. Og man kan køre gratis med veterantoget, for Elro-Fonden betaler denne dag. Samtidig afvikler Saltcentret og en række lokale foreninger afvikler Water Festival 2019 på havnen i Mariager.

Som noget nyt vil nogle af veterantogene køre som særlige foto-tog. Togene standser forskellige steder på strækningen – fjernt fra alfarvej, så fotografer kan få nogle skønne fotos med "tog i landskabet", og alle er velkomne til at køre med i foto-togene.

På Handest station kan børnene på modelbanen selv køre en tur med den røde skinnebus. Dagen igennem vil der være musikalsk underholdning af Fjordens Sønner. Der er også udstilling af veteranbiler og salg af gamle, sjove og kuriøse jernbaneeffekter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce