Annonce
forside

Gratis yoga i Tøjhushaven blev en succes

Ægteparret Irrene og Hening Wilsten har lovet Tøjhushavekvarterets Venner at komme igen med yoga i juli 2016.

Randers: Tøjhushavekvarterets Venner har gennem hele juli måned afholdt sommeryoga i Tøjhushaven tre gange om ugen.

Randers: Tøjhushavekvarterets Venner har gennem hele juli måned afholdt sommeryoga i Tøjhushaven tre gange om ugen.

Annonce
Trods det skiftende danske sommervejr er arrangementerne de fleste gange blevet afholdt på plænen ved indgangen fra Tøjhushavevej, men på regnvejrsdage stiller Remisen lokaler til rådighed.

Det er nu tredje år i træk, foreningen arrangerer gratis sommeryoga.Trods det skiftende danske sommervejr er arrangementerne de fleste gange blevet afholdt på plænen ved indgangen fra Tøjhushavevej, men på regnvejrsdage stiller Remisen lokaler til rådighed.

»Tilslutningen har været helt overvældende,« siger Irrene Wilsten, der er den ene halvdel af ægteparret, der igen i år står for yogaen. »På de populære onsdage har vi et deltagerantal omkring 60 og på morgenholdene ca. 25-30 hver gang. Ja, vi har været nødt til at etablere et lille mobilt højtaleranlæg for at sikre, at alle har kunnet høre instrukserne,« tilføjer Hening Wilsten, den anden halvdel af ægteparret.

Der har også været afholdt et par workshops i Ayurvedic Walking Massage - en gammel indisk massageform - der er et godt supplement til årets yogastil - Traditionel Tantra Yoga - som ægteparret har bragt til Randers fra Shri Kali Ashram i Indien.

Der er stadig mulighed for at deltage i en yogasessioner, der holdes onsdag 29. juli kl. 17.30-19.00.

Ægteparret Irrene og Hening Wilsten har lovet Tøjhushavekvarterets Venner at komme igen med yoga i juli 2016.

»Her i september drager vi seks uger til Mexico, derefter videre til Indien og vores yogastudietur slutter med en måned på øen Koh Phangan i Thailand. Så vi kommer helt sikkert tilbage til Randers næste forår med en masse ny inspiration,« siger Irrene Wilsten, begejstret.

»Ja, vi er jo begge pensionerede bankfolk, og en af vores store passioner i livet er blevet yogaen. Og ikke mindst den filosofi og livsform, der ligger bag ved, som vi holder af at dele med andre,« slutter Hening Wilsten.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor er det vigtigt at fejre vores sportshelte

I aftes var det atter tid til den årlige fejring af byens idrætsliv. Næste år er der 10 års jubilæum for begivenheden, som i forskellige former har været afholdt i Arena Randers. I de første år stod den på galla og store navne, som blev hentet ind for at underholde folket. Men i de senere år har man i højere grad valgt at lade dygtige, lokale talenter bidrage med underholdende indslag. Det gør bestemt ikke noget. Tværtimod. Det er langt mere interessant at få et glimt af, hvad vores eget rige idræts- og kulturliv har at byde på. Store nationale kunstnere og sportsfolk kan vi altid opleve en anden dag. En aften, hvor vi fester for det lokale idrætsliv, skal også afvikles i en lokal ånd. Fortsæt endelig med det. Men i centrum er og bliver de 11 prisuddelinger. Det er i de øjeblikke, hvor de store talenter, de frivillige idrætsledere, legenderne med en glædens tåre i øjenkrogen bliver kaldt op til hyldest. Det er de øjeblikke, der gør sportsfejringen til noget særligt at være en del af. Her handler det ikke bare om Randers HK eller Randers FC. Det handler heller ikke bare om en enkelt idrætsforening eller klub. Det handler om at mødes på tværs af idrætsgrene og på tværs af bredde og elite. Det er en aften, hvor man får mulighed for at lytte og lade sig inspirere og måske tage noget med hjem til dagligdagen i den idræts- og foreningsverden, som er og bliver et vigtigt fundament under lokalsamfundet. Der er himmelvid forskel på, om man er en stor, professionel sportsvirksomhed eller en lille forening udelukkende drevet på frivillig arbejdskraft. Men netop derfor er det godt at mødes og skabe en større forståelse af, hvordan udfordringerne kan se ud i den båd, man nu engang er placeret i. Sportsfesten er ikke afgørende for, om randrusiansk idræt lever godt. Det er det daglige arbejde ude i klubberne. Men sportsfesten er en god lejlighed til at minde hinanden om, at når alt kommer til alt, er der ingen elite uden bredde. Og omvendt.

Sport

Målrettet BMX-talent blev festens midtpunkt: - Surrealistisk at vinde Årets Sportsnavn

Annonce