Annonce
Randers

Gravearbejde spærrer Gjerlevvej: Disse veje bliver også berørte

Den kommende tid er det ikke muligt at køre via Gjerlevvej. Foto: Pressefoto Vandmiljø Randers
Gjerlevvej i Øster Tørslev er lukket for gennemkørsel fra 19. oktober til 27. november. Byens regnvandssystem skal forbindes til et nyt regnvandsbassin ved Undervisningsskoven.

Øster Tørslev: Vandmiljø Randers har siden september arbejdet på at anlægge et nyt regnvandsbassin- og ledning ved i Øster Tørslev, som nu skal forbindes til byens nuværende regnvandssystem.

Gravearbejdet kræver plads og betyder, at Gjerlevvej fra 19. oktober og frem til 27. november er lukket for gennemkørsel.

- Vi arbejder med store gravedybder og med store maskiner – den kombination gør, at det eneste forsvarlige er at lede trafikken ad andre veje. Derudover sikrer vi trygge og ordentlige arbejdsforhold for det mandskab, der graver for os, siger projektleder Bjarne Svensson fra Vandmiljø Randers i en pressemeddelelse.

Annonce

Regnvandsbassinet bliver placeret ved Undervisningsskoven lidt uden for byen, og ifølge Vandmiljø Randers vil det nye bassin gøre skoven endnu mere ideel for udeliv og tilføre området nyt dyreliv.

For at få plads til anlæggelsen bliver der fældet nogle træer, som bliver genplantet ved projektets afslutning.

Det er entreprenør Vils Entreprenørforretning, der graver på vegne af Vandmiljø Randers, som oplyser, at arbejdet også vil medføre støv og støj i tidsrummet, hvor der graves, som er mellem klokken 07.00 og 18.00.

På kortet kan du se hvilke veje, der bliver særligt berørte af gravearbejdet. Illustration: Vandmiljø Randers
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce