Annonce
Randers

Gravearbejde ved Telling Fisk: Dog hverken p-kælder eller udvidelse på vej

Det er ikke en tilbygning til fiskeforretningen Telling, men blot nye fjernvarmeledninger, der skal graves ned. Foto: Anne Myrup Frost
Trods gravearbejde er Telling Fisk er ikke ved at udvide forretningen, som stadig er til salg.
Annonce

Randers: Forbipasserende på havnen har måske bemærket, at der bliver gravet i jorden klods op af Telling Fisk på havnen i Randers. Man kunne foranlediges til at tro, at fiskebutikken benytter sig af de mange mennesker på havnen og udvider med en større butik eller sin egen afdeling af Street Food, men det afkræfter ejer, Bent Telling.

- Nej, her sker ingenting. Det er såmænd bare en fjernvarmeledning, der er ved at blive lavet. Jeg er ikke ved hverken at udvide eller bygge p-kælder, siger han med lune i stemmen.

Gravearbejdet betyder, at fire kvadratmeter inde i forretningen er brækket op, og at der skal graves ind under bygningen, så Bent Telling håber, at at arbejdet er færdigt inden alt for længe.

Annonce

Stadig til salg

Han tilføjer spøgende, at han håbede, at opkaldet var et købstilbud.


Det kan godt være, at jeg er lidt gammel og stædig, men der skal også penge til. Man får ikke noget gratis.

Bent Telling, indehaver af Telling fisk


Fiskebutikken på havnen er nemlig stadig til salg, selv om der ikke skiltes med det. Butikken blev sat til salg tilbage i februar 2019, da Bent Telling døjede med dårligt helbred, og en potentiel køber havde også meldt sig på banen, men salget gik i vasken, og derfor fortsatte Bent Telling trods alder og helbred selv og meddelte, at salget var sat i bero.

Han fortæller, at der siden har været interesse for at købe fiskeforretningen, men at der også skal penge på bordet, hvis en handel skal blive til noget.

- Det kan godt være, at jeg er lidt gammel og stædig, men der skal også penge til. Man får ikke noget gratis, siger han.

Han er positiv over kommunens planer om Byen til Vandet, men mener også, at det kan spille ind i forhold til et eventuelt salg af forretningen.

- Det kan jo være svært for en køber, når man ikke kan sige noget om, hvornår og hvordan, siger han med henvisning til kommunens planer.

Han vil ikke være negativ over for kommunens planer, men han synes også, at det vil være synd, hvis det betyder, at hele det nuværende havnemiljøet fjernes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce