Annonce
Østjylland

Grenaa "angribes" af gadeidrætsprojekt

Fredag 8. september sætter StreetAttack2017 Hal 22 i Grenaa på den anden ende med et væld af street-aktiviteter. Pressebillede

Gadeidrætten er en fællesnævner for kulturen omkring de idrætsgrene, der foregår i byernes rum.

Annonce

Grenaa: Hal 22 i Grenaa inviterer til StreetAttack2017, hvor nogle af de bedste gadeidrætsudøvere fra Midtjylland kommer forbi, og hvor du kan være med og lære nye tricks

Gadeidrætten er en fællesnævner for kulturen omkring de idrætsgrene, der foregår i byernes rum og som har udviklet sig ud fra andre bevægelsesformer, som surfing, militær bevægelsesfrihed, basketball, fodbold, klatring, dans og musik. Gadeidrætten er stadig lidt "den nye dreng i klassen" fordi den ikke er traditionel organiseret som en fodboldklub eller danseforening. Gadeidrætten har dog meget til fælles med de traditionelle idrætsgrene og foreninger.

Nu bliver Grenaa "angrebet" af et væld af eksempler på gadeidræt med StreetAttack, så uanset om du blot er nysgerrig, eller du er vild med skateboard, parkour, breakdance, street soccer eller BMX, så kan du godt glæde dig til fredag 8. september, hvor StreetAttack2017 sætter Hal 22 på den anden ende med et væld af street-aktiviteter, og viser gadeidrætten frem.

Dørene slås op kl.15-20 for alle, der har lyst til enten selv at være med eller til at opleve, hvad gadeidræt er.

Ud over et væld af gadeidrætter kan store som små, unge som ældre - også nyde en bid mad fra streetfoodkøkkenerne.

Projektet er blevet til i et samarbejde mellem DGI, Norddjurs Kommune og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og har til formål at synliggøre og videreudvikle de mange forskellige afarter af gadeidræt i Region Midtjylland.

Man kan følge eventet - facebook.com/streetattack2017.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce