Annonce
Norddjurs

Grenaa Golfklub vil have 1000 svenskere på banen allerede næste år

De svenske golfspillere, der rykker til Grenaa, er ofte seniorer, som har både tid og penge, og som gerne rejser, siger Torben Bach Sørensen fra Grenaa Golfklub. Privatfoto
Grenaa-Halmstad færge åbner nye muligheder for erhverv og turisme. Og Grenaa Golfklub vil lave lækre pakker med golf og weekendophold på Djursland til svenskerne. Det kan andre lære af, siger Erhvervshus Midtjylland.
Annonce

Grenaa: Når færgeruten Grenaa-Halmstad åbner i januar 2020, åbner der sig samtidig nye muligheder for Djursland.

Stena Line forventer at fordoble passagertallet mellem Grenaa og Sverige i løbet af fem år. Og hvis de nye passagerer ikke bare skal køre over Djursland, men faktisk også lægge noget omsætning i området, gælder det om at gøre en aktiv indsats.

Den udfordring har Grenaa Golfklub taget op. Eventkoordinator Torben Bach Sørensen ser store muligheder i, at op mod 8-9000 svenske golfspillere pludselig rykker tæt på Grenaa.

Nordjylland er allerede gode til at tiltrække mange svenske golfspillere via Frederikshavn-Göteborg færgen. Torben Bach Sørensen vil gøre dem kunsten efter.

Annonce

Golfpakker til svenskerne

- Vi vil lave en fælles pakke, som vi kalder Djursland Golf Tour. Grenaa Golfklub er rykket op i ligaen, og gæster udefra giver os rigtig gode karakterer for vores kvalitet og vores forrygende café. Det er noget, svenskerne lægger vægt på, så jeg regner med, at vi kan komme op på 1000 besøgende allerede næste sommer, siger han.

Han har derfor taget kontakt til andre golfbaner på Djursland, et par lokale hoteller og Stena Line for at lave et godt tilbud til de svenske golfspillere. Grenaa Tennisklub er også inviteret med.

Annonce

Inspiration for andre

Peter Ekmann, afdelingsleder i Erhvervshus Midtjylland, roser golfklubbens initiativ.

- Det er en genial idé. Det kan måske være til inspiration for andre brancher. Jeg tror, det er fornuftigt at tage en specifik idé op og så finde de samarbejdspartnere, der kan hjælpe det igennem. Det kunne for eksempel godt give mening for en underleverandør på Djursland at finde nye aftagere i Sverige, siger han.

På kommunalt niveau er der også skabt nye kontakter, og alle forvaltninger er blevet bedt om at tage Halmstad-brillerne på og vurdere, hvilke samarbejder der kan give mening for dem. Det er et led i forberedelsen til et møde med en større delegation fra Halmstad, der kommer til Grenaa i oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce