Annonce
Østjylland

Grenaa: Poul Krebs fejrer jubilæum på Pavillonen

Poul Krebs fejrer 25 ås jubilæet for albummet "Små sensationer" med en turné næste år - den fører ham og bandet til Grenaa 20. marts. PR Foto
Annonce

Grenaa: Poul Krebs har valgt at udvide sin jubilæumsturné "Små sensationer - 25 år" næste år, så den også omfatter Pavillonen. Mere præcist giver Krebs koncert i Grenaa 20. marts kl. 20.

I 1995 udsendte Poul Krebs albummet "Små sensationer". Det kom til at gøre en kæmpe forskel i hans karriere – og rummede numre som "Sådan nogen som os", "Morrison, Dylan og Elvis", "Prinsessen af Aalborg", titelnummeret, "Vinden danser" og "Leidse Plein".

Næste år fejrer Poul Krebs albummets 25 års jubilæum på en turné med et band bestående af Troels Skjærbæk (bas), Rune Kjeldsen (guitar), Palle Hjorth (tangenter) og Rasmus Valdorff (trommer). Og Krebs spiller alle numre fra albummet.

Albummet er efterhånden solgt i langt over 200.000 eksemplarer og har opnået firedobbelt platin. De forskellige udgaver, der er udgivet af "Sådan nogen som os" er streamet omkring 12 millioner gange på Spotify.

Forsalget åbner 30. oktober kl 10 på Pavillonens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce