Annonce
Randers FC

Greve efter brudt stime: - Det var fint at se, hvor meget det betød for dem at slå Randers

Mathias Greve følte, at chancerne var til mere for Randers FC torsdag aften mod AGF, men en skidt start satte holdet tilbage. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Mathias Greve ærgrer sig over, at Randers FC's flotte stime mod AGF blev parkeret torsdag aften. En skidt start blev afgørende i opgøret, hvor offensivspilleren følte, at chancerne var til mere for kronjyderne.

Fodbold: Coronarestriktioner eller ej. Jublen var ikke til at tage fejl af hos de 5500 glade århusianerne på Ceres Park, som stående og syngende tiljublede de Hviee fra Fredensvang efter deres 2-0-sejr mod Randers FC.

Det første nederlag til kronjyderne mod naboerne siden 2015. 16 ubesejrede kampe er nu forbi.


Annonce

Det er pisseirriterende for os, at stimen er brudt, men det var fint at se, hvor meget det betød for dem at slå Randers. De har talt den her kamp lidt ned i forhold til, hvad vi har gjort.

Mathias Greve, spiller i Randers FC


- Det er pisseirriterende for os, at stimen er brudt, men det var fint at se, hvor meget det betød for dem at slå Randers. De har talt den her kamp lidt ned i forhold til, hvad vi har gjort. Det kan man måske godt forstå, når man ikke har vundet 16 kampe i streg, lød det fra en fattet Mathias Greve efter opgøret.

For offensivspilleren følte, at spillet berettigede til mere end et rundt nul på pointkontoen.

- Det siger måske en lille smule, at deres målmand ender som kampens spiller. Det er jo ikke fordi, vi mangler chancerne. Set over hele kampen er det afgørende, at deres effektivitet er bedre end vores. De har fans i ryggen og er skarpere end os, siger Mathias Greve.

Skidt start

Fra første fløjt pressede et højtråbende publikum hjemmeholdet frem over stepperne, hvor Randers FC havde svært ved at modstå trykket. Det kostede også et tidligt mål efter otte minutter.

- Vi kommer lidt skidt ud til kampen, og det giver dem en masse energi at komme foran. Det er som om, at vi skal rende lidt efter resten af opgøret for at få indhentet det mål, forklarer Greve, som kunne se kampen blive lettere punkteret efter en fin start på anden halvleg.

- Vi kommer godt ud de første 10-15 minutter (efter pausen, red.) og sværmer lidt omkring deres felt, men AGF er interesserede i at tempoet skal falde og de formår også at få dræbt kampen. Det var ikke det, vi havde håbet på, men kredit til dem for det, siger kantspilleren.

Den afgørende scoring til 2-0 fra Alexander Ammitzbøl faldt dog først i overtiden. Randers FC skal i kamp igen allerede på søndag, hvor der venter en udebanetur til Brøndby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce