Annonce
Randers FC

Greve før mini-matchbold i jagten på top 6: - Drop forsvarsmentaliteten - vi skal angribe

Mathias Greve vil angribe på sin tidligere hjemmebane på Fyn. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Mathias Greve mener ikke, at Randers FC skal forsvare noget hjem i top 6-ræset. Midtbaneprofilen vil angribe sine tidligere holdkammerater. Vinder vi, så kan jeg ikke se, at det kan gå galt, lyder det.

Fodbold: Den matematiske kugleramme vil ikke sende en top 6-placering til Randers FC, hvis de vinder søndagens kamp mod OB, men ender det med kronjysk sejr, skal det gå helt galt i grundspillets sidste fire kampe, hvis ikke det skal ende med klubbens første mesterskabsspil.

Randrusianerne ligger i en gunstig position på femtepladsen med seks point ned til OB, Vejle og AaB, som alle ligger lige udenfor top 6 med 21 point.


Vi har været bedst, når vi går ud og spiller frit og fremadrettet.

Mathias Greve, Randers FC


Ender det det med tre point vil Randers FC som minimum gå ind til grundspillets sidste fire kampe med et forspring på de nuværende seks point.

- Vinder vi i Odense, så kan jeg ikke se, at det kan gå galt. Vi har også en virkelig god målscore, som er et halvt point for os, men selvfølgelig er det en nøglekamp, fortæller midtbaneprofilen.

Omvendt vil et nederlag sende fynboerne ind i varmen. I det lys vil Randers FC måske nok kunne leve med en deler, men ifølge Mathias Greve må det ikke blive den kronjyske tilgang.

- Tingene kan virkelig blive åbnet op i den her runde, og det er vi på ingen måde interesseret i. I stillingen kan vi bedst leve med ét point, men det skal ikke være mentaliteten. Vi har været bedst, når vi går ud og spiller frit og fremadrettet. Vi skal angribe top 6, for det kan blive noget nervøst noget, hvis vi bare vil forsvare det hjem, siger Mathias Greve.

Annonce

Snublet på målstregen

To sæsoner i træk har Randers FC glippet mesterskabsspillet på målstregen, og det sidder tilsyneladende stadig i klubben.

- Det er tydeligt at mærke, at folk ikke vil ende lige udenfor den her gang. Der er rigtig god energi, og selvtilliden har på ingen måde lidt et knæk, selvom vi ikke har vundet de seneste tre kampe, fortæller Mathias Greve, der vender tilbage til sin tidligere hjemmebane, hvor han selv har været med til at gøre det svært for Randers FC.

Randrusianerne har spillet otte Superligaopgør i Odense de seneste fire år, som er endt i syv nederlag og en enkelt uafgjort. En trist målscorer på 15-2, og denne gang venter også en besværlig bane.

- De er blevet mere fysiske i deres udtryk, og det skal vi matche. Jeg forventer, at det bliver meget direkte spil, fordi banen nok ikke er til at spille den op nede fra. Vores angribere må vinde en duel, og så sætter vi os på spillet derfra, lyder planen fra Mathias Greve.

Kampen mellem OB og Randers FC fløjtes i gang klokken 14.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce