Annonce
Randers

Grillmutter har sat lokal grillbar til salg: Det er på tide at prøve noget andet

Lokalerne, som Boulevard Grillen ligger i, blev i 2017 totalrenoveret efter en brand. Nu er grillen sat til salg for 475.000 kroner. Foto: Annelene Petersen
Boulevard Grillen på Nørre Boulevard i Randers skal have ny ejer. Efter syv år i front har stedets indehaver, Daisy Nedergaard Justesen, nemlig besluttet sig for at sætte sin forretning til salg.
Annonce

Randers: Det er efterhånden syv år siden, at 38-årige Daisy Nedergaard Justesen gjorde sit indtog i Boulevard Grillen på Nørre Boulevard ved Mariagervej i Randers. Men nu er tiden ved at være kommet, hvor hendes liv som selvstændig erhvervsdrivende skal til at have en ende, og der skal ske nye ting på arbejdsfronten.

Derfor har Daisy Nedergaard Justesen besluttet at sælge sit hjertebarn.

- Der er mange fordele ved at være selvstændig. Men der er altså også nogle ulemper hist og pist. Jeg er efterhånden nået dertil, hvor jeg gerne vil prøve noget andet, som måske kan give mig lidt mere tid til mine børn og nogle flere kolleger i det daglige, siger Daisy Nedergaard Justesen om beslutningen.

Daisy Nedergaard Justensen har efter syv år som indehaver af Boulevard Grillen på Nørre Boulevard ved Mariagervej sat sin forretning til salg. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Et femårsprojekt

Daisy Nedergaard Justesens parløb med Boulevard Grillen startede i august 2012, hvor den dengang 31-årige mor til to små børn sammen med veninden Stine Mørch Foersom besluttede at blive de nye indehavere af den lille grillbar. Efter et halvt års tid valgte veninden dog at trække sig fra projektet, hvorefter Daisy Nedergaard Justesen fortsatte som eneindehaver af forretningen.

- Boulevard Grillen blev hurtigt mit lille barn, og derfor ville jeg gerne fortsætte, da Stine ikke længere ville være med, siger hun.

Men nu er lysten til at drive forretningen videre så småt begyndt at ebbe ud.

- Da jeg overtog Boulevard Grillen var min holdning, at det var et projekt, som jeg ville smide fem års tid i. Nu er der så gået syv, og jeg kan mærke, at jeg er ved at være kommet dertil, at jeg rent faktisk gerne vil have fri, når jeg har fri. Og så er det på tide at lade andre komme til, siger hun.

Annonce

Ingen fare for lukning

De første skridt mod et salg af Boulevard Grillen blev allerede taget i februar, da Daisy Nedergaard Justesen lavede et opslag på sin egen facebook-profil. Senere røg forretningen til salg på Den Blå Avis, og nu er den så også kommet til salg hos restaurationssalg.dk.

Af salgsopstillingen fremgår det, at forretningen koster 475.000 kroner. For de penge får man en grillbar, der er totalt nyistandsat efter en brand i 2017. Al inventar følger med i prisen, mens den månedlige husleje i bygningen ligger på 4200 kroner.

- Det er ikke, fordi jeg har fået noget andet på hånden og det derfor haster med at komme af med Boulevard Grillen. Jeg er jo glad for at være her, og derfor bliver jeg også ved med at drive den, indtil der kommer nogen, der gerne vil overtage den, siger Daisy Nedergaard Justesen.

Hun håber derfor, at der bliver fundet en ny ejer, som vil drive forretningen videre i samme ånd, som hun selv har gjort det.

- Det ville være dejligt med en energisk person, som vil give den en skalle og som ikke mindst vil tage sig godt af vores stamkunder, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Coronavirus

Live: Ingen enighed efter timelange forhandlinger om næste fase af genåbning

Annonce