Annonce
Randers

Grundfos genåbner i Langå

Foreløbigt 63 medarbejdere har nu deres daglige arbejde i den tidligere pumpefabrik

Grundfos har klippet hængelåsen i porten til den tidligere pumpefabrik i Langå over og er rykket ind fabriksbygningerne med 63 ansatte. Her er nemlig plads til, at datterselskabet Grundfos Biobooster kan udvikle sig, og det satser Grundfos-koncernen på vil ske i de kommende år.

Grundfos Biobooster er i færd med at udvikle og producere et lille rensningsanlæg, og det er målsætningen at starte produktion med fast base i Langå.»Det er planen, at vi skal vokse i de kommende år,« siger direktør Bent Gadgaard.

»Men jeg kan ikke sige, hvornår vi igen ansætter nye folk. Det vil ske, når det naturligt falder ind i virksomhedens udvikling.«

Annonce

Af de 63 ansatte arbejder cirka 20 i produktionen, mens resten er funktionærer. Der er bl.a. tale om ingeniører og biologer.

Fabrikken i Langå er på næsten 8.000 kvadratmeter, og Grundfos Biobooster, der er et 10 år gammelt datterselskab, udnytter knap 30 procent af pladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Randers

Skolens legeplads fyldt med glasskår: Skoleleder appellerer til forældre om at tage en snak med de unge

Randers FC For abonnenter

Thomasbergs ønsker til transfermarkedet: - Det er naturligt, at vi kigger på emner til den del af banen

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Annonce