Annonce
forside

Grundlovsforhør: PTSD-ramt soldat erkender trusler

Den 42-årige PTSD-ramte soldat, der mandag blev anholdt for trusler mod politiet, havde mandag også truet med at slå en kvinde ihjel. Det kom frem under grundlovsforhøret tirsdag. Arkivfoto.

Den PTSD-ramte soldat, der mandag blev anholdt for trusler mod politiet, havde tidligere på dagen også truet med at slå en kvinde ihjel. Det kom frem under grundlovsforhøret tirsdag.

RANDERS: Mandag eftermiddag anholdt kampklædte betjente en 42-årig mand midt på Nørregade i Randers, da han angiveligt skulle have truet med at skyde politifolk i Randers. Manden er tidligere soldat og lider ifølge politiet af post traumatisk stress syndrom.

Manden blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers. Her kom det frem, at manden er sigtet for klokken 10.40 mandag at have ringet op til en kvinde samt alarmcentralen, hvor han truede med at møde op på politistationen i Randers for at skyde betjente.

Fyrre minutter inden skulle han ifølge anklageskriftet også have ringet op til to kvinder og have truet med at slå en tredje kvinde ihjel.

Derudover er han sigtet for en uge tidligere at have truet en politibetjent i Nyborg med ordene: "Jeg smadrer dig, jeg slår dig ihjel", mens han ifølge anklagen truende havde hævet en stor sten over hovedet, som han efterfølgende kastede ned i jorden.

Den sigtede erkendte at have truet både politiet i Randers og kvinden, men erkendte kun de mundtlige trusler mod betjenten i Nyborg. Han erkendte ikke at have kastet eller truet med en sten.

Anklager Jeanni Andreeva begærede dørene lukket, da det stadig er tidligt i efterforskningen, og at politiet endnu ikke har klarlagt, om den sigtede eksempelvis har haft kontakt til andre soldaterkammerater, som muligvis kunne være i besiddelse af våben.

Forsvarer Ole Steen Christensen og Amtsavisen protesterede mod dørlukningen, men dommer Lene Hjerrild valgte at acceptere en lukning af dørene.

Opdateres...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce