Annonce
Livsstil

Guide: Fem gode havørred-spots på Fyn

Fiskeri efter havørred kan være svært. Her er fem hotspots på Fyn. Foto: Colourbox
På nettet kan du finde flere guides til gode fiskesteder, hvor du kan fange havørreder. Her er fem bud fra Seatroutguidefyn.dk.
Annonce
Annonce

1. Bugten ved Svelmø

Dette er den ultimative plads for spinnefiskeren, der vil fiske med bombarda og flue. Du kan sagtens fiske hele stykket over, men snyd ikke dig selv for at give det første stykke nogle kast i den ene eller anden vej.

Bugten ved Svelmø
Annonce

Lille Knud ved Nyborg

Denne lille plads, som ligger mellem Vippefyret og slipshavnen, er en rigtig fin plads især om efteråret. Det er en plads, der fiskes bedst tidligt morgen, og det er en lille plads, så man skal være meget gode venner for at dele den.

Annonce

Sukkerfabrikken ved Sømærket

Et lille område omkring det gamle sømærke, som virker som en ren magnet på ørrederne især om efteråret. Pladsen omkring det gamle sømærke holder gerne en standfisk eller to, og området varierer med dybe lommer i lerbunden til spredte ålegræsbælter.

Lille Knud ved Nyborg
Annonce

Mågeøerne øst for Bogense Havn

Når man fisker på mågeøerne, drejer det sig om at finde fiskene, da de ofte findes i større eller mindre stimer i området. Har du aldrig besøgt Mågeøerne, så er det høje tid, at du kommer til Bogense og afprøver denne plads.

Sukkerfabrikken ved Sømærket
Annonce

Mudderhullet ved Hårby

Denne plads er nok den plads, der giver flest ringe i vandet. Det er måske ikke den plads med den flotteste bund, men til gengæld kan du her til tider opleve noget helt eminent fiskeri efter havørreder. (Pladsen var tidligere fredet, men efter den nye bekendtgørelse BEK nr. 188 af 21/02/2014 er fiskeriet nu muligt)

Mågeøerne øst for Bogense Havn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Kampen minut for minut: Flere pragtmål sendte Randers FC foran - men Hobro pressede i intens kamp

Annonce