Annoncørbetalt indhold

Guide: Sådan vælger du dit mobilabonnement

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være svært at vælge sit mobilabonnement, fordi der er er mange valgmuligheder og ting at tage stilling til. Nogle ønsker et enkelt og billigt mobilabonnement, mens andre vil have hele pakken. Uanset hvad er det vigtigt, at mobilabonnementet passer til dit behov, men også dit budget.Det kan du få hjælp til nedenfor, hvor en række punkter er opsat, som du kan tage højde for, når du skal vælge et mobilabonnement. Du bør overordnet set altid kigge på dit forbrug, da det gør det lettere for dig at finde frem til det rigtige abonnement.

Taletid

Annonce

Det er godt at overveje, hvor meget du taler i telefon, inden du tegner et nyt mobilabonnement. Hvis du taler meget i telefon, det er oplagt at vælge et abonnement med et højt antal timers tale eller helt fri tale, så du ikke skal bekymre dig om at tale for meget i telefon og betale ekstra. Hvis du ikke taler meget i telefon og primært kommunikerer med andre via SMS, sociale medier og mail, behøver du formentlig ikke fri tale. Der er efterhånden også fri SMS og MMS med de fleste mobilabonnementer, så du altid vil kunne skrive sammen med andre, selvom du løber tør for taletid. Det kan dog stadig være værd at overveje, om det ikke ville være rart at have muligheden for at tale meget i telefon, hvis behovet pludselig skulle opstå.

Dataforbrug

Hvis du bruger din telefon meget til eksempelvis at surfe rundt på nettet og sociale medier eller streame musik på farten, er det oplagt at vælge et mobilabonnement, hvor du får meget data for pengene. Hvis du derimod primært bruger din telefon til at ringe eller typisk opholder dig steder med wifi, er det forment ikke nødvendigt at have et stort dataforbrug inkluderet i dit mobilabonnement. Det er dog værd at have in mente, at det ofte er billigere at vælge et mobilabonnement med en lidt større datapakke end at skulle købe ekstra data hver måned. Dertil skal du også overveje om du har brugt da data i EU eller kun til Danmark.

Streamingtjenester

Hvis du benytter dig meget af streamingtjenester, kan du med fordel vælge et mobilabonnement, hvor nogle af disse indgår. Mange mobilabonnementer tilbyder nemlig rabatter eller samleaftaler for mange forskellige streamingtjenester, såsom Spotify, Netflix, HBO Nordic, Viaplay og TV2 Play. Det kan løbe op i mange månedlige besparelser at vælge et mobilabonnement med streamingtjenester inkluderet, hvis det er noget, som du i forvejen bruger penge på hver måned.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.