Annoncørbetalt indhold

Guide til en god aften med drengene

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret.


Annonce

Hvis du skal være vært for en aften med dine bedste venner, kan det være, at du har nogle aktiviteter i tankerne. En aften med drengene bliver som regel sjovere, hvis du har forberedt dig en smule, og derfor kan du tænke over nogle forskellige aktiviteter, som I kan hygge her med. Hvis du er i tvivl om hvad I skal foretage jer, så kan du læse med her, hvor du får tre idéer til, hvordan I kan få en sjov og hyggelig drengeaften.


Fodbold og øl

Hvis I nyder at se fodbold i TV’et og drikke øl, så er det åbenlyst at undersøge, om der ikke kommer en god fodboldkamp i TV. Hvis I vil have lidt ekstra spænding, kan I oddse på kampen. Der findes adskillige bettingfirmaer, hvor I kan spille, og hvis I vil have den bedste velkomstbonus, kan I nemt få et overblik på diverse hjemmesider. Der er nemlig flere hjemmesider, der har skabt et overblik over de forskellige bettingfirmaers velkomstbonusser, så I kan vælge den, I har lyst til. Desuden er øl og fodbold en fantastisk kombination, så du kan jo købe lidt forskellige øl til kampen, så I ikke tørster i de knap to timer, en fodboldkamp varer. Et alternativ til at se fodbold derhjemme kan være at finde en bar i din by, hvor de viser fodbold.


Spilaften

De fleste drenge elsker at konkurrere, så hvorfor ikke finde brætspillene frem og se hvem, der ender med at løbe med sejren og håneretten? Der findes virkelig mange forskellige og sjove brætspil, så det bør være muligt at finde noget for enhver smag i selskabet. Man kan nå at prøve mange forskellige sjove spil på en aften, så der er rig mulighed for at få prøvet nogle stykker. Der er desuden brætspilscaféer i de større byer, hvor man kan prøve og købe brætspil.


Filmaften

Selvom foråret så småt er ved at melde sin ankomst, bliver det stadigvæk tidligt mørkt om aftenen, og det er koldt i vejret. Af de grunde er omstændighederne helt perfekte til filmaftener i selskab med vennerne. Smæk benene op, tænd for TV’et, og find en fed film på en af de mange streamingtjenester. Men husk nu for guds skyld snacks og slik. Det er nemlig helt afgørende at I har fyldt sofabordet med lækre snacks, så der ikke er en gane tør. Hvis I vil give den gas, kan i holde et filmmarathon, hvor I for eksempel ser flere af de actionspækkede Fast & Furious-film eller hele Ringenes Herre-trilogien.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.