Annoncørbetalt indhold

Guiden til dig, som er klimatosse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange tænker i dag meget over klimaet, og på hvordan de kan leve mere bæredygtigt. Det er super godt, at mange er begyndt at tænke sådan, og er begyndt at bekymre sig mere for miljøet. Hvis du er fuldstændig klimatosse, er der en masse ting, der er super gode ved det.


Annonce

Selvom det kan føles som om, at man har gjort alt, hvad man kan, for at gøre sin hverdag mere bæredygtigt, er der næsten altid noget mere, man kan gøre. Du kan eventuelt skifte til et elselskab, som planter et træ, hver gang de får en ny kunde. Se her, hvis du vil vide mere om det.


Brug altid et net, når du handler

Når man handler ind, kan det være lidt stressende. Der er ofte mange mennesker i butikken, og man vil egentligt bare gerne være færdig, så man kan komme hjem igen. det kan dog være en god ide at forberede sig lidt til denne indkøbstur. Hav altid et net eller to til at ligge i din bil, så du kan tage dem med ind, når du handler.


På den måde undgår du at bruge en masse unødvendig plastik på din shoppetur. Husk også at medbringe net til grøntsager og frugt, så du igen ikke bliver nødt til at bruge plastiskposerne, som er i butikken.


Find bæredygtige alternativer til ting, du bruger dagligt

Hvis der er noget, du bruger hver dag, er det altid en god ide at overveje, om der er et mere bæredygtigt alternativ. Hvis du hver morgen og aften renser din hud med vatrondeller, ved du sikkert også, at man hurtigt kan komme til at bruge en masse af dem. Problemet er bare, at man smider dem ud lige efter, man har brugt dem.


Et mere bæredygtigt alternativ kunne være genanvendelige vatrondeller, som bare skal vaskes, når man har brugt dem. De kan bruges igen og igen, og er derfor et super godt alternativ.


Husk at handle second-hand, når det er muligt

Selvom det kan være fristende at købe en masse nyt og billigt tøj over nettet, er det vigtigt at huske på, at det både er dårligt for miljøet, men heller ikke er bæredygtigt. Prøv i stedet at finde dit tøj i genbrugen, hvis du føler, at du mangler.


Her finder du ikke kun flot tøj og lignende, men du finder også gode priser, som helt sikkert kun er et plus. På den måde lever du altså endnu mere bæredygtigt i hverdagen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.