Annonce
Håndbold

Håndboldoverblik: Hornbæk tæt på sensation - U17-drenge kvast i Aalborg

Genrefoto.
Randers HH var søndag i aktion i U17-rækken, mens Hornbæks kvinder havde besøg af topholdet Holstebro i kvindernes 2. division.
Annonce

Reaktioner og målscorere fra kampene her:

Tæt på første point

Hornbæks kvinder i 2. division leder stadig efter sæsonens første point, men de var tæt på et overraskende af slagsen mod rækkens førerhold fra Holstebro.

Holstebro tog en smal sejr på 27-25 i Hornbækhallen, men det var ikke mange marginaler, der skulle have tippet hjemmeholdets vej.

- Der var en smule skuffelse hos spillerne efter kampen, fordi vi var så tæt på point. Men når vi lige har fået det lidt på afstand, skal vi glæde os over præstationen. Det er det niveau, vi skal spille på for at få point, når vi møder de andre hold i bunden af rækken, siger Hornbæk-træner Nicklas Fast.

Hornbæk var i føringer igennem det meste af første halvleg, inden Holstebro nåede op og kunne gå til pause med 15-15.

- Vi havde kun én skytte, så det var på dueller og gennembrud, at vi skulle spille os til chancerne, men vi var gode til holde bolden i gang, og både fløjene og stregen formåede at byde sig til, så vi fik de afslutninger, vi skulle have, siger Nicklas Fast, der fremhævede to spillere i opgøret.

- Kirstine Svoldgaard lavede nærmest ingen fejl og scorede fire mål på fire forsøg. Desuden var hun dygtig til at finde Julie Kanz, som gjorde det godt på stregen.

2. division kvinder

Hornbæk - Holstebro 25-27 (15-15)

Hornbæk: Julie Kanz 6, Camilla Broberg 5, Kirstine Svoldgaard 4, Karoline Engstrøm 3, Mia Klemmensen 2, Kathrine Bang 2, Nanna Bugge 2, Katrine Enøe 1.

Dyr første halvleg

Aalborg: U17-drengene fra Randers HH kom i kødhakkeren i første halveg af udekampen mod topholdet Aalborg, der førte 19-3 efter de første 30 minutter.

De randrusianske talenter rejste sig dog i anden halvleg, hvor de spillede uafgjort med nordjyderne og dermed endte med et slutfacit på 32-16.

- Aalborg var væsentlig stærkere fysisk end os. De tacklede ned på alt og lagde parader på alle vores skud i første halvleg. Så snart, vi kom tæt på deres forsvar, var der lukket ned, siger Randers HH-træner Kasper Krogh.

Randers HH spillede tidligere på efteråret uafgjort i hjemmekampen mod Aalborg, og det var de samme takter, som holdet fandt frem efter pausen i KFUM-hallen i Aalborg.

- Vi fik hanket op i os selv i anden halvleg, hvor vi får spillet os bedre forbi deres aggressive forsvar med fart og direkte spil. Samtidig får vi selv sat de tacklinger, som slet ikke var tilstede i første halvleg, siger Kasper Krogh.

En ny svær opgave venter Randers HH i U17-rækken, når de 23. november klokken 13 møder HF Mors/Skyum i Hornbækhallen.

U17-drenge, 1. division

Aalborg - Randers HH 32-16 (19-3)

Randers HH: Lukas Trier 4, Lasse Drud 3, Mikkel Larsen 2, Kasper Mortensen 2, Alexander Evers 2, Christian Jensen 1, Bertram Chrsitiansen 1, Tore Asp Dahl 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce