Annonce
Randers HH

Håndboldoverblik: Vinterpausen kommer på et ubelejligt tidspunkt for Randers HH

Mathias Jessen scorede fem mål for Randers HH mod HRH Roslev, men det var holdkammeraten Mads Roed, der stjal showet, da kronjyderne for alvor fik gang i angrebsspillet i anden halvleg. Arkivfoto: Annelene Petersen
I efterårets sidste 2. divisionskamp vandt Randers HH for første gang i sæsonen en håndboldkamp. Klubbens U17-talenter fik til gengæld igen ørerne i maskinen og kan se frem til at rykke ned i B-rækken efter jul. Få reaktioner på kampene her.
Annonce

Randers: Det var en neglebider, da Randers HH med en flot anden halvleg og en velspillende Mads Roed hev sæsonens første sejr i land.

For klubbens U17-talenter, som også var i kamp, var anden halvleg derimod en skuffende affære.

Læs om kampene her.

Annonce

Uvant back sikrer Randers HH første sejr

11. gang blev lykkens gang for Randers HH, som i en medlevende kulisse på udebane slog HRH Roslev 28-27.

Sæsonens først sejr - i efterårets sidste kamp.

- Det var en neglebider. Det betyder alt for drengene at vinde. Vi har spillet fint i flere kampe, men vi må bare sige, at pointhøsten ikke har været god nok. Der har været for mange udfald, men pludselig har vi kun tre point op til den rigtige side af stregen. Det betyder noget, at vi kan se derop, selvom det stadig bliver rigtig svært, siger Kim Johansen, cheftræner for Randers HH.

De to point lå ikke just i luften, da Randers HH i hele første halvleg hang et par skridt efter Roslev.

I forsvaret var der problemer med at håndtere hjemmeholdets fysisk stærke streg, mens fart i angrebet var en mangelvare.

Løsningen blev i pausen at trække højrefløjen Mads Roed ud i bagkæden, så der var en venstrehåndet på højre back. En beslutning, der blev afgørende for kampen.

- Mads spiller på et uhyre højt niveau. Han går ind og laver ni på ni fra backen. Det giver mere flow i spillet med en venstrehåndet, så vi skaber mere og spiller fantastisk angrebsspil. Vi kører de samme to aftaler hele halvlegen og har stor succes med det, forklarer Kim Johansen.

Langsomt men sikkert halede randrusianerne ind på hjemmeholdet, og da Kevin Fisker samtidig begyndte at tage fra i sidste del af halvlegen, kom den første kronjyske føring seks-syv minutter før tid.

Roslev havde muligheden for at udligne i kampens sidste angreb, men Randers HH-spillerne fik lavet et frikast, som hjemmeholdet brændte efter tid.

2. division

HRH 74, Roslev - Randers HH 27-28 (14-10)

Randers: Mads Roed 10, Mathias Juel 5, Mathias Jessen 5, Jonatan Stjernholm 4, Nicklas Fast 1, Tobias Degn 1, Simon Baun 1, Ib Leminen 1.

Annonce

U17-talenter slutter efterår med øretæve

Det lå på forhånd klart, at Randers HH's U17-talenter ville ende sidst i puljen, men den placering blev slået ekstra godt fast, da holdet tabte 30-20 til den nærmeste konkurrent i bunden, HEI/VRI.

Kronjyderne fik ellers en fornuftig start på udebane.

- Det er tæt, og vi følger fint med dem. Vi står kompakt i forsvaret og tackler igennem. I angrebet er vi kloge og lader bolden gøre arbejdet, mens vi venter på gode chancer, siger Kasper Krogh, cheftræner for Randers HH U17.

De positive takter fortsatte et stykke ind i anden halvleg, indtil nogle udvisninger ramte holdet hårdt.

- Det er nogle dumme udvisninger, som får filmen til at knække hos os. De har en vanvittig dygtig center, som er god til at straffe vores undertal, så de kan trække mere fra. De sidste seks-syv minutter går pusten så helt af ballonen, fordi vi løber tør for kræfter. Det er tilbagevendende problem, at vi ikke har flere til rådighed på grund af skader. Bredden mangler nu og her, siger Kasper Krogh.

Dermed slutter Randers HH efterårssæsonen af med fem nederlag på stribe.

Det betyder, at kronjyderne i foråret skal spille i 1. division B, hvor man bliver matchet med nedrykkerne fra de andre puljer samt puljevindere fra 2. division.

- Det skulle gerne give nogle tættere kampe, hvor vi også bør være bedre med. Der kommer selvfølgelig dygtige hold med ned, som har ligget lige på vippen, og vi kender ikke puljerne endnu, men målsætningen er helt klart at ligge i toppen af puljen, siger Kasper Krogh.

Puljerne bliver formentlig bestemt i løbet af denne uge, men det ligger helt klart, at den anden nedrykker fra Randers HH's nuværende pulje er netop HEI/VRI.

U17, 1. division

HEI/VRI - Randers HH 30-20 (13-10)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariagerfjord

17 coronasmittede på én uge i Mariagerfjord

Annonce