Annonce
Randers Cimbria

Hånden i gips: Så længe må Cimbria undvære rekordmageren

Chris Nielsen har spillet sin sidste kamp i år. Veteranen har brækket en finger og fået hånden i gips. Arkivfoto: Kim Haugaard
Mod Team FOG Næstved rundede Chris Nielsen som den eneste spiller nogensinde 7000 point i Basketligaen, men veteranen spillede opgøret med en brækket knogle i hånden, som nu er røget gips. Han slipper for operation, men en pause kommer han ikke udenom.

Randers: Chris Nielsen har spillet sin sidste kamp i år for Randers Cimbria.

I nederlaget mod Team FOG Næstved rundede 34-årige Nielsen 7000 point i Basketligaen som den eneste nogensinde, men det var ikke uden smerter, at den danske forward rundede milepælen.

- Jeg ville spille kampen mod Næstved, fordi den var vigtig for os, men jeg havde på fornemmelsen af den var brækket. Jeg havde smerter, og da jeg tog på hospitalet dagen efter røg den direkte i gips, fortæller Chris Nielsen.

Pegefingeren på højre hånd er brækket helt inde ved knoen, efter han uheldigt bankede hånden ind i knæet på holdkammerat Anton Hansen et par dage før kampen i Næstved.

- Det var tæt på, at de var nødt til at operere den, men det slipper jeg heldigvis for. Var det endt i en operation, havde det været slut for resten af sæsonen, men nu er det en kort pause, mens hånden er i gips. Det må man ikke spille med, lyder det med et grin fra Chris Nielsen med hentydning til, at han tidligere i karrieren har spillet med blandt andet en brækket tå.

- Der skal en del til at holde mig ude, for det er jo bare smerte, som forsvinder igen. Jeg er ked af, at jeg missede Horsens-kampen, men de kommende kampe mod Pro B-hold, skal vi kunne vinde, om jeg er med eller ej, siger Chris Nielsen, der forventer at være med igen, når Randers Cimbria tager hul på 2020 med en udebanekamp mod Næstved i begyndelsen af januar.

Annonce

Modløst udtryk

Mod Horsens IC så han til fra sidelinjen i Forum Horsens, og ifølge veteranen var attituden ikke god nok.

- Mange så modløse ud, og sådan var det også i kampen forinden mod Næstved. Der er for mange, som ikke ser ud til at nyde at spille basketball lige nu. Det er vi nødt til at arbejde med, for der mangler noget gnist hele vejen rundt, fortæller han.

Allerede lørdag er der mulighed for vende tilbage til sejrens sødme, når BK Amager fra Pro B besøger Arena Randers.

Et mandskab, der blot har hentet to point i sæsonen.

- Uanset hvem vi møder fra Pro B, må vi ikke få problemer. Vi skal vinde de kampe og holde fokus på at lære af de seneste nederlag mod vores konkurrenter i toppen. Vi har ikke udviklet os, siden vi vandt over Horsens for en måned siden på hjemmebane, og det er sådan noget, der afgør, hvem der skal spille de sjove kampe til foråret, siger Chris Nielsen.

Randers Cimbria og BK Amager mødes i Arena Randers lørdag klokken 14.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Spanien passerer 10.000 dødsfald -  og 248 nye smittetilfælde i Danmark 

Randers

Kylling & Co har langet den sidste sandwich over disken i Randers: Det her har ingen kunnet forudse

Annonce