Annonce
Norddjurs

Håndværkerne er gået i gang: Snart åbner stor og moderne Netto-butik

Netto på Østerbrogade i Grenaa stod i forvejen til mulig nedrivning, inden muligheden med den gamle Meny-butik opstod. - Den er slidt, konstaterer Carsten Hadsbjerg fra Salling Group, som nu kan glæde sig over, at åbningen af den nye butik er tættere på. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Den gamle Meny i Grenaa, som Salling Group købte sidste år, har nu endelig fået alle byggetilladelser på plads, så ombygningen kunne komme igang. I løbet af få måneder kan de åbne - på bekostning af den gamle butik i Østerbrogade.

Grenaa: I løbet af foråret - måske til april - er en spritny Netto klar til at åbne på Søndergade 7 i Grenaa. Få dage før vil den gamle Netto på Østerbrogade sige farvel og tak, så både personale og dankortautomater er klar til at starte på en frisk i de nye lokaler.

Aftalen faldt på plads sidste år, hvor Salling Group købte fire gamle Meny-butikker, for at omlægge dem til store Netto-butikker. Blandt andet Danmarks største på Mariagervej i Randers, som allerede åbnede i efteråret 2019. I Grenaa har det trukket lidt ud med ombygningstilladelser, og det er derfor, at ombygningen først er gået igang nu.

Udover en stor Netto, kan Grenaas borgere også se frem til en mere nordisk udseende Netto, hvor der bliver mere af den mad, som er let at gå til, som for eksempel færdige salater og smoothier.

- Der bliver flere varme farver, mere træ, og der vil blive kælet mere for frugt og grønt, forklarer udviklingschef i Salling Group, Carsten Hadsbjerg.

Det nye udseende er en del af det, som Salling Group kalder Netto 3.0, og som allerede er udrullet i mange Nettoer i Danmark.

Annonce

Størrelsen ikke det vigtigste

Samtidig fortæller han, at det ikke primært var størrelsen, som gjorde den gamle Meny-butik interessant som ny Netto-butik.

- Den Netto, vi har i Grenaa, er slidt, og vi havde overvejet at rive den ned og bygge nyt. Meny ligger rigtig godt og giver os mulighed for at skabe en butik udover det sædvanlige, forklarer han.

Både butikschef og personalet til den nye Netto følger med fra Østerbrogade, men Carsten Hadsbjerg håber, at der bliver brug for flere.

- Vi håber, at vi kan flytte vores nuværende kunder med og måske trække nogle nye til i forbindelse med den investering, vi har gjort , siger han.

Der er endnu ikke fastlagt en endelig dato for butiksflytningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Rapport beskriver betændt klima i byrådet: Afslører ødelæggende tillidskrise

Annonce