Annonce
Randers

Håndværksmuseet i Randers holder julemarked uden bras

Julemarkedet på Håndværksmuseet tilbyder kaskader af hjemmelavede ting. Alt er lavet i hånden. Foto: Museum Østjylland
På Håndværksmuseets julemarked bliver der kun solgt gode, hjemmelavede produkter, som kreative folk har lavet i årets løb.
Annonce

Randers: Håndværksmuseet holder lørdag 23. november julemarked. Det sker i det gamle pakhus, som rummer museet. På dagen kan man finde 20 boder fordelt ved museets autentiske værksteder.

I boderne er der forskellige unikavarer lige fra glasskåle over hjemmestrikkede sokker til kryddersnapse og nisser. Alt er hjemmelavet.

I anledning af julemarkedet holder Håndværksmuseet ekstraordinært åbent fra klokken 10 til 16. Museets medarbejdere venter, at mange gæster igen i år vil kigge forbi det hjemmegjorte marked.

- Der findes oceaner af julemarkeder op til jul, men vores julemarked er specielt, da der kun sælges ting, som stadeholderne selv har lavet af gode materialer med deres hænder. Præcis som det var med godt håndværk i gamle dage, fortæller daglig leder af Håndværksmuseet, Inger Marie Hyldgård.

Nyt i år er bogfoldning, som er kunstfærdigt genbrug af gamle bøger, der side for side foldes, så der danner sig smukke mønstre, sætninger eller billeder.

Blandt boderne kan man møde Nørkleklubben fra Johanneskirken og Søsterlogen Diana, der begge donerer deres overskud til gode formål. Det er også muligt slappe af i museets reception og købe gløgg og æbleskiver, kaffe, te og smørbagte julesmåkager.

For børn (og barnlige sjæle) vil det være muligt at tage en ”nisseselfie” med eget kamera i fotografens atelier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stor sæsonoptakt til Serie 1: Lokal dynamitpulje og Helsteds togt i Nordjylland

Annonce