Annonce
Navne

Hård start for ny erhvervsdirektør

Nicolai Flemming Frederiksen kender alle facetter af bankfaget og begyndte som privatrådgiver tilbage i 2001 for senere at blive erhvervsrådgiver og arbejde med store og mellemstore kunder. PR-foto
Danske Andelskassers Bank har ansat den 41-årige Nicolai Flemming Frederiksen som erhvervsdirektør. Bag sig har han en lang karriere i Sydbank.

Penge: Nicolai Flemming Frederiksen er ny erhvervsdirektør i Danske Andelskassers Bank.

- Det er en spændende tid at starte i, og meget forandrer sig i disse dage og er en del anderledes end for bare en uge siden, udtaler den nye erhvervsdirektør i en pressemeddelelse.

Med sig i arbejdstasken har han årelang erfaring fra Sydbank, hvor han har arbejdet med blandt andet forretningsudvikling, salg og kundetilfredshed i forskellige lederstillinger, hvoraf de seneste fire år har været som områdedirektør med ansvar for salg og marketing indenfor både erhverv, privat og private banking.

I Andelskassen bliver Nicolai Flemming Frederiksen en del af ledergruppen og får det overordnede ledelsesmæssige ansvar for Storkundeafdelingen og Landbrug samt den strategiske udvikling på Erhverv.

Annonce

Halvmaraton

- Jeg glæder mig til at være med til at videreudvikle og konceptualisere erhvervsområdet, så vi kan blive en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for erhvervslivet i vores markedsområde, siger Nicolai Flemming Frederiksen.

Når der ikke står bank i kalenderen, bruger den nye erhvervsdirektør den sparsomme fritid sammen med sin kone og deres to drenge på ni og 12 år. En løbetur er der også tid til, så han kan gennemføre det årlige halvmaraton i Aarhus. Bagefter kan han puste ud i familiens sommerhus tæt ved Juelsminde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Torsdagens færdselulykke ved Harridslev: 28-årig motorcyklist ramt af 57-årig bilist

Annonce