Annonce
Randers

- Hæder bliver man aldrig træt af at modtage

Glæden var stor og hjertelig, da firkløveret bag Confac modtog prisen som Årets Vækstvirksomhed. Fra venstre er det chefredaktør Axel Præstmark, aftenens konferencier Bo Ørris (i baggrunden), områdedirektør i Sparekassen Kronjylland, Jens Brix, Hans Verner Lind, Frank Laursen, Peter Adamsen og Erling Holm. Foto: Annelene Petersen
Selv om man på betonelementfabrikken Confac bestemt ikke er uvant med at få priser, var glæden og stoltheden over at vinde Amtsavisens og Sparekassen Kronjyllands Årets Vækstvirksomhed stadig stor og ægte.

Randers: At blive hædret af omverdenen for det, man laver, bliver man aldrig træt af. I hvert fald ikke, hvis man skal tro Erling Holm, der er administrerende direktør på og medejer af betonelementfabrikken Confac. Og han og hans tre meddirektører og kompagnoner, Peter Adamsen, Frank Laursen og Hans Verner Lind, har i deres fælles virksomheds knap 12 år lange historie modtaget op til flere erhvervspriser af den ene eller anden art.

- Jo, vi har efterhånden et pokalskab af en ikke ringe volumen, siger Erling Holm.

Torsdag aften kunne Confac så føje endnu en pris til samlingen, nemlig Randers Amtsavis' og Sparekassen Kronjyllands Årets Vækstvirksomhed 2019. Ved det stort anlagte Randers Business Awards show i Randers FC Thor Lounge på Cepheus Park fik de hæderen overrakt af denne avis' chefredaktør, Axel Præstmark, og områdedirektør i Sparekassen Kronjylland, Jens Brix.

Confac var nomineret til prisen sammen med hudplejeproducenten Dermapharm i Fårup samt Assentoft Silo, der begge ligesom Confac har demonstreret bemærkelsesværdige evner til at tænke i nye baner og ad den vej skabe vækst. Men det endelige valg faldt altså på Confac, der som tidligere omtalt her i avisen startede sin produktion af facadeelementer i beton få måneder før, at finanskrisen rullede ind over landet og gjorde det af med ikke så få virksomheder, ikke mindst i byggebranchen. Men unge Confac ikke bare overlevede, men voksede sig hurtigt stor og stærk.

Annonce

Medarbejdernes pris

- Det er altid med stor begejstring og stolthed, at vi modtager hæder udefra. Og det er en hæder, vi deler med vores medarbejdere, som alle har været spændte, da de hørte, vi var nominerede til prisen. Det er derfor en stor glæde og tilfredsstillelse at komme hjem med nyheden om, at vi faktisk også vandt, siger Erling Holm.

Han mener, at en pris som Årets Vækstvirksomhed er et klap på skulderen, som bidrager til at holde gejsten oppe og bevare troen på, at man har fat i noget, der er rigtigt.

- Vi kan sagtens gå og fortælle hinanden i hverdagen, at dét og dét gjorde vi nu meget godt. Men det er noget andet, når folk udefra lægger mærke til, hvad man gør og sætter pris på det, siger han.

Med hæderen som Årets Vækstvirksomhed følger også en check på 10.000 kroner, hvilket hverken Erling Holm eller hans kompagnoner var klar over, før de fik den overrakt. Derfor kan han heller ikke sige præcist, hvad pengene skal bruges til.

- Men i hvert fald skal de bruges på et eller andet setup, som vil være til glæde for samtlige 120 medarbejdere på virksomheden, siger Erling Holm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC jubler over fans til pokalfinalen: Flere grupper står forrest i billetkøen

Annonce