Annonce
Randers

Hærværk for halvanden million kroner

Afdelingsleder i Domea Vest, Steen GrønholmThomsen, er rystet og chokeret over det omfattende hærværk på nybyggeriet i Falbe Parken. Foto: Annelene Petersen

Der er sket omfattende ødelæggelser på seks splinternye lejligheder i Domea Randers' nybyggeri i Falbe Parken natten til tirsdag i denne uge. En eller flere personer er gået systematisk til værks og har hældt saltsyre ud på gulve, bordplader, hamret keramiske kogeplader og toiletter i stykker og ridset låger og skabe og vægge samt smadret fliser i badeværelser.

Et surrealistisk syn mødte håndværkerne, da de forleden morgen kom på arbejde i Falbe Parken. Der var sket omfattende hærværk på seks lejligheder i stueetagen i den bygning, der 17. marts skal overdrages af totalentreprenøren til Domea Randers.

- Jeg har været i branchen i 30 år og har oplevet hærværk mange gange. Men jeg har aldrig nogen sinde set så omfattende, organiseret hærværk, som det her. Jeg er rystet, siger afdelingschef Steen Grønholm Thomsen, Domea Vest.

Også totalentreprenøren, Steen Jørgensen, Profil Systemer, er chokeret over de mange ødelæggelser, der løber op imod halvanden million kroner.

- Det er helt vildt. Vi har videooptagelser af en person, der løber ind på pladsen mandag aften klokken 22.45 og klipper strømmen til hovedledningen, og det er videregivet til politiet, siger Steen Jørgensen.

Der er hældt saltsyre ud over askegulvene i alle rum, på bordplader i køkkenerne, slået hul i de keramiske kogeplader, i toiletkummer, hugget hul i fliser på badeværelser og i vægge rundt omkring, samt ridset bordplader, skabe og låger. Saltsyren har desuden ødelagt armaturer og ventilationssystemet og alt elektrisk i lejlighederne.

Hærværket er anmeldt til Østjyllands Politi, og ifølge vagthavende Stig Heidemann skal sagen overgives til efterforskning hos politiet i Randers.

Annonce
Randers For abonnenter

Sur smiley og 5000 kroner i bøde til burgerbar: Sorte, skimmellignende belægninger i flere køleenheder

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Nu er der et nyt sødt monster i byen: Linn er klar til at servere lokalt og hygiejnisk slik online og til afhentning

Randers For abonnenter

Lokalt legetøjseventyr står på skuldrene af giganter: - Vi vil have kunderne til at få mere ud af legen og af alt det legetøj, de allerede har

Randers

DMI varsler snestorm: Op mod 30 centimeter sne på vej

Randers For abonnenter

Mark fra Randers rejste ud i verden for at skabe noget stort - i dag forsyner han afrikanske landsbyer med strøm  fra små soldrevne elværker

TV 2-direktør efter dokumentar: Ledelsen har svigtet

Randers FC For abonnenter

Randers FC-lejren skoser manglende skarphed i tabt medaljeslag: - På ingen måde et dårligere hold end Brøndby

Norddjurs

Leif Lahn vil ikke være borgmesterkandidat: - Jeg har det supergodt på Christiansborg, hvor jeg kæmper for Djursland

Kultur

Filmen Hvidstengruppen 2 - De efterladte landede søndag i Randers: Skuespillere og pårørende besøgte grave og gik til gallapremiere

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Randers

Lokummer til eksamen: To ud af fem elever dumper toiletter på Randers-skoler

Randers For abonnenter

Embedsmænd får på puklen af investor: Anklager Randers Kommune for urent trav

Kultur

Se rød løber-fotos: Næsten 300 var til gallapremiere på den nye Hvidstengruppe-film

Annonce