Annonce
Randers

Hærværk i Stevnstrup: Fire drenge fortrød - troppede op med ny postkasse og en undskyldning

Vupti. Et styk ny postkasse. Den blev sat op få dage efter at Karl-Vilhelm Grøn i Stevnstrup havde fået sin postkasse ødelagt. Han lavede et opslag på Facebook, hvor han appellerede til at forældre holder øje med, hvad deres børn laver, og det gav pote. Fire drenge købte en ny postkasse, satte den op og undskyldte. God stil, lyder det fra mange i byen. Foto: Karl-Vilhelm Grøn
En postkasse ødelagt af et karatespark blev efter få dage forvandlet til en undskyldning og en helt ny postkasse. Her er en sød historie fra Stevnstrup, hvor postkasse-ejeren er glad for, at det kan lykkes at få unge på bedre tanker.
Annonce

Stevnstrup: Karl-Vilhelm Grøn fra Stevnstrup har lige været igennem en oplevelse af at verden ikke er helt af lave. Det begyndte ellers ikke ret godt:

- Jeg sad hjemme lørdag aften, da det bankede hårdt på døren. Men der var ingen, da jeg åbnede døren. I stedet så jeg, at min postkasse havde fået et ordentligt spark og var helt ødelagt. Det fik mig til at lave et opslag i vores gruppe på Facebook for Stevnstrup. Og jeg har overvejet hvert et ord nøje, siger Karl-Vilhelm Grøn, der ærgrede sig over hærværket.

I opslaget beder han forældre om at tage en snak med deres unge mennesker, og om at følge lidt med i, hvad de unge går og laver.

Gerningsmændene, fire drenge i lømmelalderen, efterlod postkassen sådan, efter et velplaceret spark. Foto: Karl-Vilhelm Grøn

Opslaget fik flere kommentarer fra byens borgere, om at det var for dårligt og opfordringer til, at gerningsmændene købte en ny postkasse til Karl-Vilhelm Grøn. Over 100 havde givet opslaget en sur smiley for at tilkendegive sympati med postkasse-ejeren.

Annonce

Vupti - ny postkasse

Og sørme om ikke miraklet skete efter nogle få dage.

Vupti, kom der en ny postkasse op.

Det fik igen Karl-Vilhelm Grøn til igen at skrive på Facebook:

"Onsdag aften banker det igen på døren. Udenfor står fire drenge, som gerne vil undskylde den dumhed, der fik dem til at ødelægge min postkasse ved ikke at tænke sig om. Samtidig vil de gerne overrække mig nøglerne til min nye postkasse, som de netop har hængt op. Herfra skal der lyde anerkendelse for, at I kontaktede mig og tog ansvar for jeres handlinger, drenge. Vi begår alle fejl. Det viser karakter, når man retter op på sine fejl", skrev han.

Og det fik over 600 likes og masser af kommentarer, hvoraf de fleste afsendere kalder det god stil.

- Det overrasker mig, at så mange har reageret. Og jeg er glad for, at det er lykkedes at få rettet op på det her. Det viser, at der er lidt håb endnu, lyder det med smil i stemmen fra Karl-Vilhelm Grøn, der ellers er ved at være et kendt ansigt i postkassebutikken.

Annonce

Tredje år i træk

Det er nemlig tredje år i træk, at han får ødelagt en postkasse ved sit hus på Skovboulevarden.

- Første gang blev den sprængt i stykker i forbindelse med nytårsaften, året efter ville jeg så tage den ind, men det nåede jeg ikke, for den blev sprængt i stumper anden juledag. I år var den så taget ind, men så skete det her for en uges tid siden, hvor den jo var sat op igen, siger Karl-Vilhelm Grøn, der kan have en mistanke om, at postkasse-problemerne kan kobles med, at han er et kendt ansigt på Munkholmskolen, hvor han arbejder i SFO'en.

Nu er han bare glad for, at denne sag endte godt, og så håber han, at den nye postkasse kan få lov at nyde et langt liv.

Postkassen er færdig. Men der kom en helt ny op, som drengene selv havde købt. Foto: Karl-Vilhelm Grøn
Karl-Vilhelm Grøn er glad for, at sagen endte med at drengene lærte noget af deres postkasse-hærværk. Foto: Karl-Vilhelm Grøn


En ny postkasse og en undskyldning fik postkasse-ejeren efter gerningsmændene fortrød deres hærgen. Foto: Karl-Vilhelm Grøn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kragballe genopstod og gik forrest i Forum: Dét sagde Randers HK-lejren efter sejren

Annonce