Annonce
Randers

Hørte hurtige skridt bagfra: 15-årig overfaldet og røvet

Arkivfoto: Kim Haugaard
En 15-årig dreng blev udsat for røveri, kort tid efter han stod af bussen. Politiet efterlyser gerningsmand og eventuelle vidner.

Randers: En 15-årig dreng blev mandag aften udsat for et røveri på Husarvej i Randers. Det oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Den 15-årige har forklaret til politiet, at han kørte med buslinje 1A fra rutebilstationen klokken 21.30 og stod af på Garnisonsvej, hvorefter han gik op ad Husarvej.

Annonce

Sad i samme bus

Den 15-årige havde hovedtelefoner på, som han hørte musik i. Pludselig hørte han hurtige skridt komme op bagfra. Gerningsmanden tog halsgreb på den 15-årige og hev ham ned på jorden, hvorefter han truede ham og tog hovedtelefonerne og en oplader fra ham.

Offeret har fortalt politiet, at han mener, at overfaldsmanden sad i samme bus, som han selv tidligere var med.

Annonce

En anden person

Han bemærkede desuden, at der også var en anden person til stede. Den anden person løb fra stedet sammen med gerningsmanden i retning mod vest. De blev formentlig forstyrret af en kvinde, der kom kørende i sin bil og steg ud, da hun så overfaldet.

Politiet beskriver gerningsmanden som følgende:

Mand, somalisk af udseende og 15-20 år gammel. Han var omkring 185 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Han var mørk i huden og havde sort, kort hår. Han talte dansk med accent. Desuden var han iført en sort Northface regnjakke, sorte joggingbukser og hvide Nike sneakers.

Politiet hører gerne fra vidner til overfaldet eller fra andre folk i bussen, som eventuelt kan have set noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Stop for eksport af levende dyr

Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers taber 2-0 til AGF i Aarhus

Randers FC For abonnenter

Kontraktudløb til sommer: Status på fremtiden for mål-maskinen Marvin Egho

Annonce