Annonce
Norddjurs

Hajerne ser frem til igen at få besøg

Hajerne og de andre dyr i Kattegatcentret får fra fredag igen mennesker at kigge på. Pressefoto
Kattegatcentret åbner igen i dag.
Annonce

Grenaa: Fredag 29. maj genåbner Kattegatcentret i Grenaa, efter at hajerne og de andre dyr i månedsvis har spejdet forgæves efter gæster.

- Vi glæder os simpelthen så meget til igen at kunne åbne for gæster. De sidste mange uger har ikke været sjove, men vi er både rørte og utroligt taknemmelige over den kæmpe opbakning, der er strømmet ind fra både børn og voksne. Det har uden tvivl hjulpet os igennem den seneste tid, og nu glæder vi os bare til at kunne give igen for fuld skrue med alt det, vi er bedst til – nemlig at formidle om havets forunderlige verden, siger direktør i Kattegatcentret, Helle Hegelund.

Vi glæder os af hele vores hjerte, til Kattegatcentret igen fyldes af glade børn og voksne, som kan blive bidt af havet, ligesom vi selv er.

Helle Hegelund, direktør for Kattegatcentret

Annonce

Rekordår

2020 startede ellers rigtig godt for Kattegatcentret, der gik ind i det nye årti med et rekordår bag sig. Med hele 155.273 besøgende blev 2019 nemlig det mest velbesøgte år siden 2009 – og i starten af marts blev Kattegatcentret kåret som Nordens Bedste Akvarium for fjerde gang. Men coronakrisen vendte op og ned på det hele.

- Vi har lige udgivet et rekord-regnskab for 2019, hvilket vi selvfølgelig glæder os meget over – ikke mindst nu, hvor vi frygter et millionunderskud i 2020, fortæller Helle Hegelund.

Hun håber derfor, at folk vil huske at lægge vejen forbi hajerne.

Annonce

Afhængig af gæster

- Vores økonomi er helt afhængig af vores besøgstal, så vi glæder os af hele vores hjerte, til Kattegatcentret igen fyldes af glade børn og voksne, som kan blive bidt af havet, ligesom vi selv er. Vi kæmper for havet og håber, at rigtig mange har lyst til at støtte op om den vigtige sag, fortæller Helle Hegelund.

Når Kattegatcentret genåbner i dag, fredag 29. maj klokken 10, bliver de danske sundhedsmyndigheders anvisninger fulgt til punkt og prikke, men man kan stadig opleve Danmarks eneste sandtigerhaj og alle de andre finurlige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte af sejren mod OB: Varme profiler, løse tøjler og vigtig forløsning

Annonce