x
Annonce
Randers

Hal 4 kræver nye parkeringspladser

Der er nye parkeringspladser på vej til trængte bilister ved Arena Randers. Arkivfoto.

Forvaltningen har afsluttet sin undersøgelse af, hvor der kan skabes nye parkeringspladser ved Arena Randers. Valget er faldet på en optimering af gruspladserne og projektet kommer til at koste 2,7 mio. kroner.

Tidligere på året modtog forvaltningen et forslag til udvidelse af Arena Randers med »Hal 4«. Den nye hal skal placeres syd for den eksisterende hal, hvorved der vil blive inddraget en del af den eksisterende parkeringsplads.
Annonce
På mødet den 17. maj 2016 besluttede byrådet med baggrund i det modtagne forslag, at igangsætte lokalplanlægningen for etablering af Hal 4 ved Arena Randers. I forbindelse med den beslutning blev det også besluttet, at parkeringsnormen til Arena Randers fastsættes til 1 parkeringsplads pr. 12 siddepladser.
Derfor skal der etableres mindst 127 nye parkeringspladser ud over de i alt 200, der forudsættes at være ved Arena Randers efter hal 4 er bygget.
Byrådet vedtog på mødet, at der skal arbejdes på, at de nye parkeringspladser kommer til at ligge ved Vasen og at forvaltningen undersøger, om der på sigt er mulighed for at overtage området ved banearealerne og udlægge dette til parkering.
Forvaltningen har nu gennemført en screening af, hvor der er mulighed for at anlægge nye parkeringspladser i hele området omkring Arena Randers, ved Vasen og på banearealerne.
Undersøgelsen har blandt andet vist, at der er mulighed for at lave pladser flere steder i nærområdet.
Forvaltningen foreslår, at der etableres ca. 130 parkeringspladser i nærområdet til Arena Randers. De foreslåede p-pladser ligger alle inden for kort gangafstand fra arenaen. De ca. 130 p-pladser kan skabes ved dels at optimere den eksisterende grusparkeringsplads ved stadion med belægning og afmærkning, og dels ved at etablere yderligere parkeringspladser på offentlig vej mv.
Det indstilles nu til Miljø- og teknikudvalget, at der gives bevilling på 2,7 mio. kr. til arbejdet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Langt fra kun ældre og svage indlægges - heller ikke i Randers

Randers

15-20 biler holdt klar, da genbrugspladsen åbnede tirsdag morgen: - Det er tiltrængt at få tømt traileren

Annonce