x
Annonce
Randers

Hal 4: Naboen: Parkering er allerede en udfordring

Hvis der kommer en stor kamp på Bio Nutria park samtidig med, at der er arrangement i den kommende nye multiarena, så bliver der rift om p-pladserne. Arkivfoto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix

Randers: - Der bliver kamp om parkeringspladserne, hvis vi har en stor kamp, og der samtidig er et stort arrangement i den kommende nye hal, spår Jesper Hansen, der er projektchef hos Randers FC.

Bio Nutria Park er næsten nabo til Arena Randers - Water & Wellness ligger imellem - og begge steder vil man gerne tiltrække tusinder af mennesker til arrangementerne. Også vandlandet ser gerne masser af gæster i bassinerne.

- Vi kan ikke planlægge os ud af det, siger Jesper Hansen med henvisning til, at de store kampe og arrangementer der skal afvikles, planlægges i samarbejde med mange parter - derfor er det ikke muligt for Bio Nutria Park og Randers Arena alene at bestemme, hvornår noget skal foregå.

- Alle er klar over, at der er parkeringsudfordringer, sådan er det. Og vi er i løbende dialog med kommunen omkring parkerings-situationen, siger Jesper Hansen.

Ved de to sidste kampe i efteråret lavede Randers FC et forsøg med en shuttle-bus ordning fra den store gratis parkeringsplads på den gamle gasværksgrund. Dette tilbud får udenbys gæster til kampene i foråret også.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Region

69 coronapatienter er nu indlagt på midtjyske sygehuse - 24 på intensivafsnit

Annonce