Annonce
Østjylland

Halloween gjorde udslaget: Djurs Sommerland slår besøgsrekord igen

Mere end 817.000 gæster har i 2018 lagt vejen forbi Djurs Sommerland. Det er 9.000 mere end de 808.000 gæster, som forlystelsesparken tog imod i 2017, og dermed slår forlystelsesparken sin egen rekord for andet år i træk. Alene i den netop overståede efterårsferie kom mere end 95.000 gæster for at opleve "Magisk Halloween". Arkivfoto

Djurs Sommerlands netop overståede efterårsferieevent Magisk Halloween blev slutspurten, der gjorde det muligt for forlystelsesparken at slå sin besøgsrekord fra 2017. Mere end 817.000 gæster er det blevet til.

Nimtofte: Igen i år var der nyheder på tapetet, da Djurs Sommerland d. 27. april slog dørene op til en ny sæson.

De fartglade små og deres familier kunne, som noget nyt, springe ombord i børnerutsjebanen Jungle Rally og familiekarrusellen Safaribussen. Men selvom de to mindre forlystelser næppe trak helt så mange gæster som Dragekongen gjorde det, da den åbnede sidste år, er det allligevel lykkedes Djurs Sommerland at få endnu flere gæster i år. Helt præcis 817.378 gæster er det blevet til i parkens 38. sæson.

- Vi er meget tilfredse med, at flere end 817.000 gæster har besøgt Djurs Sommerland, og at vi igen i år slår besøgsrekord. Siden 2008 er vores besøgstal steget med mere end 50 procent, og der er ingen tvivl om, at de seneste års mange investeringer i nye forlystelser og produktudvikling har haft positiv indflydelse på børnefamiliernes lyst til at besøge Djurs Sommerland, siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen med henvisning til, at man de seneste 10 år har investeret mere end 400 millioner kroner i nye, unikke forlystelser og udvikling af parken.

- Derudover er vi rigtig stolte over, at vores analyser viser, at vores gæster er endnu mere tilfredse med den service og oplevelse vores over 600 medarbejdere leverer i parken. Det er vigtigt, at vi leverer ekstraordinære oplevelser på alle parametre, når vi gerne vil måle os med de store internationalt anerkendte parker, siger han.

Smilet på administrerende direktør Henrik B. Nielsen fra Djurs Sommerland er rigtig stort i disse dage. Arkivfoto: Kim Haugaard

Halloween gjorde udslaget

Den nye besøgsrekord blev ikke mindst nået på grund af en fænomenal slutspurt i form af Djurs Sommerlands efterårsferie-tema Magisk Halloween.

Mere end 95.000 gæster lagde nemlig vejen forbi forlystelsesparken på Djursland i løbet af de ni åbningsdage i temaugen. Og det er faktisk en rekord i sig selv.

- Magisk Halloween har igen været en stor succes. Vi har, som noget nyt i år, introduceret endnu en aften-event, Gæskarfabrikkens Jubilæumsfest, og det er blevet taget rigtig godt imod af både børn og voksne. Her har parkens gæster oplevet flere af de uhyggelige græskarmænd fra Græskarfabrikken og spist lækker middag i selskab med de skøre kokke. Denne succes bekræfter os i, at Magisk Halloween har stort potentiale og et produkt, der fortsat skal investeres i, fastslår Henrik B. Nielsen.

Annonce

Stor nyhed på vej i 2019

Allerede i 2019 får Dragekongen, Safaribussen og Jungle Rally selskab af en ny forlystelse i temalandet Wild Asia. Til foråret åbner nemlig Tigeren, som bliver Danmarks største Gyro Swing.

- Lige nu arbejder vi på højtryk med byggeriet af Tigeren. Der er tale om er en investering på cirka 35 millioner kroner, og den bliver med en topfart på 100 km/t og højde på 45 meter Djurs Sommerlands hidtil største og hurtigste forlystelse, siger Henrik B. Nielsen.

Djurs Sommerland havde sidste åbningsdag søndag d. 21. oktober, og parken åbner igen d. 4. maj 2019.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten her

Randers FC For abonnenter

AGF var statister i ny randrusiansk triumf: Dét sagde Randers FC-lejren efter sejren over rivalerne

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Analyse: Derfor får Dansk Folkeparti to mandater i det nye byråd

Randers For abonnenter

Daniel og Mads springer ud i et verdenseventyr - det har kostet blod, sved, tårer og masser af mad

Østjylland

DF-politiker dømt for racistisk opslag på Facebook

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra det østjyske derby: Let på hatten, Kronjylland!

Randers FC

Se videoanalysen og højdepunkterne: Randers FC er kongerne af Østjylland

Randers For abonnenter

Renés lystfiskermekka var allerede en succes, men corona-pandemien gav fra dag ét væksten et yderligere boost

Randers

Borger-opfordring til at der skal gå sport i det: Handl i Randers midtby, så den ikke går til grunde

Erhverv

Handskefabrikkens vilde udvikling: Randers er blevet til Rhanders og vil være Danmarks Gucci

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Randers

Antik og lopper i lange baner for første gang i den nye hal: Arena Randers bugnede af varer og folk

Randers For abonnenter

Fra kaptajn i skyerne til træ-transport i asfalthøjde: Da pilotjobbet røg, var Kresten ikke for fin til at slæbe kloakrør

Randers

Få overblikket og bliv klædt på til byrådsvalget: Hvem vil gøre Randers grønnest?

Annonce