Annonce
Østjylland

Halloween gjorde udslaget: Djurs Sommerland slår besøgsrekord igen

Mere end 817.000 gæster har i 2018 lagt vejen forbi Djurs Sommerland. Det er 9.000 mere end de 808.000 gæster, som forlystelsesparken tog imod i 2017, og dermed slår forlystelsesparken sin egen rekord for andet år i træk. Alene i den netop overståede efterårsferie kom mere end 95.000 gæster for at opleve "Magisk Halloween". Arkivfoto

Djurs Sommerlands netop overståede efterårsferieevent Magisk Halloween blev slutspurten, der gjorde det muligt for forlystelsesparken at slå sin besøgsrekord fra 2017. Mere end 817.000 gæster er det blevet til.

Nimtofte: Igen i år var der nyheder på tapetet, da Djurs Sommerland d. 27. april slog dørene op til en ny sæson.

De fartglade små og deres familier kunne, som noget nyt, springe ombord i børnerutsjebanen Jungle Rally og familiekarrusellen Safaribussen. Men selvom de to mindre forlystelser næppe trak helt så mange gæster som Dragekongen gjorde det, da den åbnede sidste år, er det allligevel lykkedes Djurs Sommerland at få endnu flere gæster i år. Helt præcis 817.378 gæster er det blevet til i parkens 38. sæson.

- Vi er meget tilfredse med, at flere end 817.000 gæster har besøgt Djurs Sommerland, og at vi igen i år slår besøgsrekord. Siden 2008 er vores besøgstal steget med mere end 50 procent, og der er ingen tvivl om, at de seneste års mange investeringer i nye forlystelser og produktudvikling har haft positiv indflydelse på børnefamiliernes lyst til at besøge Djurs Sommerland, siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen med henvisning til, at man de seneste 10 år har investeret mere end 400 millioner kroner i nye, unikke forlystelser og udvikling af parken.

- Derudover er vi rigtig stolte over, at vores analyser viser, at vores gæster er endnu mere tilfredse med den service og oplevelse vores over 600 medarbejdere leverer i parken. Det er vigtigt, at vi leverer ekstraordinære oplevelser på alle parametre, når vi gerne vil måle os med de store internationalt anerkendte parker, siger han.

Smilet på administrerende direktør Henrik B. Nielsen fra Djurs Sommerland er rigtig stort i disse dage. Arkivfoto: Kim Haugaard

Halloween gjorde udslaget

Den nye besøgsrekord blev ikke mindst nået på grund af en fænomenal slutspurt i form af Djurs Sommerlands efterårsferie-tema Magisk Halloween.

Mere end 95.000 gæster lagde nemlig vejen forbi forlystelsesparken på Djursland i løbet af de ni åbningsdage i temaugen. Og det er faktisk en rekord i sig selv.

- Magisk Halloween har igen været en stor succes. Vi har, som noget nyt i år, introduceret endnu en aften-event, Gæskarfabrikkens Jubilæumsfest, og det er blevet taget rigtig godt imod af både børn og voksne. Her har parkens gæster oplevet flere af de uhyggelige græskarmænd fra Græskarfabrikken og spist lækker middag i selskab med de skøre kokke. Denne succes bekræfter os i, at Magisk Halloween har stort potentiale og et produkt, der fortsat skal investeres i, fastslår Henrik B. Nielsen.

Annonce

Stor nyhed på vej i 2019

Allerede i 2019 får Dragekongen, Safaribussen og Jungle Rally selskab af en ny forlystelse i temalandet Wild Asia. Til foråret åbner nemlig Tigeren, som bliver Danmarks største Gyro Swing.

- Lige nu arbejder vi på højtryk med byggeriet af Tigeren. Der er tale om er en investering på cirka 35 millioner kroner, og den bliver med en topfart på 100 km/t og højde på 45 meter Djurs Sommerlands hidtil største og hurtigste forlystelse, siger Henrik B. Nielsen.

Djurs Sommerland havde sidste åbningsdag søndag d. 21. oktober, og parken åbner igen d. 4. maj 2019.

Annonce
Randers For abonnenter

Der er rift om 132 nye lejligheder på Gl. Hobrovej - tre måneder før, de står færdige, er en fjerdedel lejet ud

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Byens mindste isbutik sælger ud af varelaget før sæson-nedlukning og ny ejer: - Det har været mega sjovt

Randers FC For abonnenter

Randers FC-komet har taget turen fra den næstbedste række til uundværlig nøglespiller på et halvt år: - Flere og flere er ved at få øjnene op for ham

Sport

Se videoen: 600 cykelryttere mindes Chris Anker Sørensen til cykelløb i Hammel

Randers

René har reddet den svingdør, der har set det hele ske: Nu går byggeriet af lejligheder i gang i den gamle kro

Randers

Den stærke blæst pressede vandet ind i de små havne: Se højvandsfoto fra Mellerup og Voer

Sport For abonnenter

Billeder og reaktioner fra sæsonens første hjemmesejr: Specielt én ting glæder Randers HK-chefen

Alarm 112

Flere formodede spritbilister fredag

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Randers

Fra stille villavej til trafikhelvede: Beboere i kamp for at få trafikken væk fra deres vej

Randers For abonnenter

Nye trængsler for trafikanter i Randers venter forude: Først var det Hvidemøllebroen, nu skal et af de mest befærdede kryds flyttes

Randers

Dyrehaven begynder at skyde hjorte for at holde bestanden nede: EU-regler kan betyde, at næsten alle havens hjorte skal aflives

Annonce