Annonce
Randers

Han er første navn på Værkets Amfiscene i Randers Festuge 2020

Johnny Madsen Band bliver første navn på Værkets Amfiscene i Randers Festuge 2020. Arkivoto: Annelene Petersen
Værkets Amfiscene bliver i Randers Festuge 2020 åbnet af en vestjysk verdensmand, nemlig Johnny Madsen med band. Det annoncerede han selv lørdag aften til koncerten på Værket.
Annonce

Randers: Første navn på Værkets Amfiscene i Randers Festuge 2020 bliver en af landets musikalske kapaciteter, nemlig Johnny Madsen med band.

Det oplyser Værket i en pressemeddelelse.

Den vestjyske verdensmand er den første offentliggørelse i en række koncerter og arrangementer på Værkets Amfiscene i Randers Festuge 2020. Han går på første fredag i august, fredag 7. august.

Johnny Madsen, fannik, er evigt aktuel med sin musik og har i øvrigt taget fusen på sine fans ved at lancere sin egen shampo "til træt og viljeløst hår".

Festuge-deltagere kan glæde sig til genhør med Madsens største som: "Æ Kør O Æ Motorvej", "Færgemanden" og "Johnny the Blues", når han sammen med guitarist Knud Møller, trommeslager Henrik From og med Niels "Nello" Mogensen på bas leverer fredags-, fadøls- og fyraftensstemning med sine karakteristiske beske ballader, blå blues-toner og bersærker boogies.

Efter 15 soloalbums og tre Dalton-plader med Allan Olsen og Lars Lilholt er folk stadig helt vilde med Johnny Madsen og hans unikke blanding af rock, blues og boogie kombineret med eftertænksom - og til tider rablende - landevejspoesi.

- Det er en stor fornøjelse at kunne starte 2020s Amfiscene-program på Værket ud med så bredt appellerende et navn som Johnny Madsen Band, fortæller musik- og teaterchef på Værket, Mikael Qvist Rørsted.

- Johnny Madsens sange har brændt sig fast i den danske folkebevidsthed siden solodebuten i 1982 og hans musik har betydning på den ene eller anden måde for rigtig mange mennesker. Derfor er Johnny Madsen og hans dygtige medspillere det helt rigtige navn til at starte programmet på Værkets Amfiscene i Randers Festuge, siger Værkets chef.

Værket tog sin Amfiscene i brug for første gang i flere år under Randers Festuge 2019, og udendørsscenen blev en af byens centrale lokationer for musik, comedy og arrangementer. Anders Matthesen, Lars Lilholt og Hjalmer var blandt de artister, der sidste år kunne opleves dér, ligesom der i samarbejde med Sparekassen Kronjylland blev lavet en kæmpestor familiedag med masser af underholdning for både børn og voksne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce