Annonce
Randers

Handlekraftig mand spærrede spritbilist inde og tilkaldte politiet

Genrefoto: Lisa Wahman/Panthermedia/Ritzau Scanpix
En 38-årig mand løb ind i den 'forkerte' medtrafikant, da han synligt alkoholpåvirket forsøgte at køre bil onsdag aften.
Annonce

Randers: En 55-årig mand viste stor handlekraft, da han onsdag klokken 18.54 så en bil, som slingrede kraftigt på Hadsundvej ved Randers.

Den 55-årige fik mistanke til, at føreren var påvirket og kørte efter på afstand. Da bilen foran ham holdt ind på en p-plads foran Rema 1000 på Oust Møllevej, så han den mandlige fører stige ud af bilen og gå på usikre ben ind i butikken. Mens manden var inde i Rema 1000, parkerede den 55-årige sin egen bil bag ved bilen, så den ikke kunne komme ud, og ringede til politiet. Da den slingrende mand kom ud fra butikken med at par kasser øl i hænderne, satte han sig ind i bilen og forsøgte at bakke ud. Det lykkedes ham dog ikke, da han ikke kunne få sin bil forbi den 55-åriges.

Kort efter kom politiet frem og anholdt den 38-årige bilist, som erkendte, at han havde drukket for meget alkohol til at køre. I øvrigt var han i forvejen frakendt kørekortet.

Han blev derfor sigtet for spritkørsel og for at køre uden førerret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kontant anfører og frustreret målscorer: - Toget er på vej hen ad perronen

Danmark

Dyretransport-chauffører stiller minister ultimatum: Henvend dig inden tirsdag, eller vi nægter at arbejde

Østjylland

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen

Annonce