Annonce
Randers

Hanekamp på åben gade: 29-årig slog 38-årig i hovedet med baseballbat

Arkivfoto: Michael Bager
Et skænderi mellem et kærestepar i Randers fik en 38-årig til at blande sig. Men det fik blot situationen til at eskalere.

Randers: En 29-årig mand blev torsdag formiddag anholdt og sigtet for grov vold efter at have slået en 38-årig mand oven i hovedet med et baseballbat.

Episoden foregik på Østergade i Randers, hvor den 29-årige stod og skændtes med sin kæreste. Ifølge vidner virkede den 29-årige aggressiv, hvilket fik en 38-årig mand til at lægge sig mellem de to parter. Det gjorde imidlertid den 29-årige endnu mere hidsig, hvorfor han valgte at gå truende frem mod sin nye modstander.

For at svare igen på den truende adfærd slog den 38-årige ud efter den 29-årige og ramte ham i ansigtet. Men det fik blot den 29-årige mand til at hente et baseballbat, som han slog den 38-årige oven i hovedet med. Politiet blev tilkaldt og den 29-årige blev anholdt og sigtet for grov vold.

I forbindelse med optrinnet på Østergade pådrog den 38-årige sig ifølge politiet en mindre skade i hovedet, mens den 29-årige fik et mindre mærke i ansigtet fra slaget. Nu skal politiets videre efterforskning afgøre, om den 38-årige også skal sigtes i sagen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce