Annoncørbetalt indhold

Har du brug for en hjælpende hånd til at få mere overskud samt energi?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I den mørke og fugtige tid med en corona præget hverdag, kan det være svært og bibeholde éns energiniveau samt overskud og ikke mindst forblive positiv. Det er aldrig for sent. at give dig selv den opmærksomhed og omsorg som kan hjælpe med, at bibeholde et mentalt positivt sind og give dig et afbræk fra en rutineprægede hverdag. Her er et par tips, som kan hjælpe dig med, at komme ud af stress boblen.

Plej dig selv

Annonce

Føler du dig uoplagt, mangler du den glød som ellers altid har været der, er dit hår blevet tørt og træt og ikke til at arbejde med? Tag en pause, læg alt hvad du har i hænderne og fokusér på dig selv i blot en halv time. Find en nærende ansigtsmaske frem og plej din hud. Det giver dig muligheden for både, at gøre noget godt for dig selv samtidig med, at du tager en pause og slår koldt vand i blodet. Herudover er tørt og træt hår naturligt i vinterhalvåret, hvilket gør det endnu mere vigtigt, at give fugt og pleje, læs mere om tørt hår her. Gør brug af en hårkur, som passer til netop dit behov. Gør noget godt for dig selv, det fremkalder positivitet og giver dig den ekstra glød, som du har ledt efter.

Gå en tur

Tag en pause, gå en tur, kort eller lang, alene eller med bekendtskaber og slip dine tanker. En gåtur har altid medvirket til en mere overskuds -og energirig hverdag, både på hjemmefronten men også på arbejdsfronten. Du kan slippe dine tanker og bare lade dine ben tage over. En gåtur er essentielt til, at få dine negative tanker væk samtidig med, at du nedsætter dine stresshormoner og dermed kan fokusere på det positive. Ikke nok med at du vil få et mere positivt sind, så vil du også have det godt med dig selv efterfølgende og få en bedre nattesøvn.

Ræk ud til familie, venner eller kollegaer

Det er vigtigt, at have et stærkt netværk med mennesker du føler dig tryg ved. Benyt dig af dem som du har omkring dig, om det er et opkald i ny og næ, eller om det er til en regelmæssig kop kaffe er underordnet. Et stærkt netværk giver dig lov til at koble af, slappe af i trygge omgivelser og komme væk fra alt tankemylderet. Det vigtige er, at du giver dig selv lov til at tage en pause for at pleje dit netværk. Dette er med til, at give et positivt sind og få tankerne på noget andet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.