x
Annonce
Randers

Har du info? Italiensk mand ville sælge tøj fra bagagerummet

Østjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde en bil med en bestemt nummerplade. Bilen på billedet har intet med sagen at gøre. Foto: Anton Chechotkin/Panthermedia/Ritzau Scanpix
Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med personer, som kan have informationer om en italiensk talende mand, der søndag forsøgte at sælge tøj fra et bagagerum ved Rema 1000 i Randers.

Randers: Efter en episode på parkeringspladsen ved Rema 1000 på Nørre Boulevard i Randers, beder Østjyllands Politi nu offentligheden om hjælp til at finde en bil med dansk nummerplade.

Anmodningen kommer efter en 58-årig mand søndag lidt efter klokken 12.00 kontaktede Østjyllands Politi.

Manden fortalte, at han kort forinden var blevet kontaktet af en italiensk talende mand, der forsøgte at sælge noget tøj ved Rema 1000 på Nørre Boulevard.

Den 58-årige mand var overbevist om, at der var tale om en svindler, og han afviste manden, der derefter var kørt fra stedet i retning mod Fakta på Spurvevej. Manden kørte i en dansk indregistreret bil personbil med registreringsnummer CL 45 311. Hvis man ser denne bil, må man gerne kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Østjyllands Politi har tidligere fået lignende henvendelser om udenlandsk talende personer, der vil sælge tøj fra bagagerummet på en bil. Politiet opfordrer til, at man ikke køber noget og i stedet kontakter politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

En lykkestund midt i tristessen: Solskin og sang gav smil på læberne

Randers HK For abonnenter

5 hurtige til ny Randers HK-spiller: - Traditionerne gør det kun mere spændende

Annonce