Annoncørbetalt indhold

Har du mange lån flere steder?: Forstå samlelån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Enhver dansker går en dag hen og bliver voksen, og så er der utrolig mange ting, du skal tage dig af i hverdagen. Som voksent menneske skal du for eksempel have en økonomi, der hænger sammen. Det handler ikke om at blive rig og tjene mange penge nødvendigvis. For mange handler det også om at få mad på bordet, tøj på kroppen og plads til at hygge sig engang imellem. Økonomi er altså en fuldstændig uundgåelig del af det at være voksen. Det samme kan for rigtig mange mennesker siges om lån. Der er nemlig mange ting her i samfundet, der er aldeles dyre at anskaffe sig. Hvis du for eksempel ønsker dig at købe et hus at bo i, så vil du opdage, at det højst sandsynligt koster væsentligt mere, end hvad du lige har stående på din bankkonto. Det samme kan siges, hvis du skal ud og have en ny bil at køre i. Disse ting er dyre, og mange låner derfor penge for at få råd til dem. Det er der ikke noget underligt i. Næsten alle danske borgere med hus har lånt penge for at få råd til det, og det er altså ikke et tegn på fattigdom eller andet slemt. Men til tider, så kan det være svært at holde trit med alle de lån, man givetvis har taget. Hvad er prisen på lånene? Hvornår skal de forskellige betales og så videre. Derfor vælger nogle at lave en smart og taktisk løsning, der hedder et såkaldt samlelån, der skal give overblik over ens lån. Men hvad er et samlelån? Hvad kan du få ud af at tegne et? og hvordan gør du? Hvis du har overvejet disse ting, så hjælper vi dig på vej med denne korte og simple guide, så du kan forstå samlelån


Annonce

Forstå begrebet

Helt kort sagt, så er et samlelån et lån, hvor du låner et samlet beløb, der derefter indfrier alle dine andre eksisterende lån. Du går altså fra at have flere mindre lån forskellige steder til at have ét samlet lån hos det firma, du vælger.


Der er penge at spare

En klar fordel ved et samlelån er, at du sparer på renterne. Et større lån har ofte bedre renter end et lille lån. Når du går fra mange små lån med dårlige renter til ét stort, så kan du højst sandsynligt spare penge på renterne. Derudover, så er der ofte gebyrer forbundet med hvert enkelt lån. Disse bliver også sparet væk ved ét samlelån.


Sådan får du et samlelån

Her finder du et firma, der kan hjælpe dig med samlelån. Dette kunne eksempelvis være Gobanker.dk. Her kan du udfylde et skema over dine lån, og så vil firmaet hjælpe dig med at få ordnet resten, så du kan få samlet dine lån ét sted. Simpelt og nemt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.