Annonce
Randers

Båd og helikopter sat ind i eftersøgning af kvinde fra Randers

Både båd og helikopter blev lørdag sat ind i eftersøgningen af den forsvundne kvinde. Foto: Lone Hammer Sørensen
Østjyllands Politi ledte lørdag efter en 32-årig kvinde, der fredag aften forsvandt fra sit hjem i Randers. Der blev ledt efter hende både i Randers og i Aarhus. Og lørdag over middag søgte politiet specifikt i området ved Randers Naturcenter.

Randers: Fredag aften ved 18-tiden gik en 32-årig kvinde fra sit hjem i Randers, og hendes mand bad Østjyllands Politi om hjælp til at finde hende.

- Hun var ked af det, så hun gik fra hjemmet i trist sindstilstand, og vi leder efter hende både i Randers og i Aarhus, siger vagtchef, politikommissær Lars Bisgaard, Østjyllands Politi.

Kvinden, der er fra Ukraine, beskrives som almindelig af bygning og 165 centimeter høj. Hun havde sorte bukser og en sort jakke på.

Lørdag over middag koncentrerede politiets eftersøgning sig specifikt om området ved Randers Naturcenter.

Politiet blev assisteret af Beredskab og Sikkerhed Randers med en båd, ligesom der også var en helikopter med termisk kamera ude at lede.

Mens Beredskab og Sikkerhed Randers indstillede eftersøgning med båd ved 15.30-tiden, fortsatte flyvevåbnet lidt endnu med at overflyve fjord og Gudenå. Det var en helikopter fra Joint Rescue Coordination Centre (JRCC), som er den danske eftersøgnings- og redningstjeneste.

Der var med båd søgt fra Vasen ved Viborgvej ud til kolonihaveområdet Venezuela ved Toldbodgade, i begge sider af å og fjord, oplyser beredskabsinspektøren.

Har man set kvinden, vil politiet gerne have et ring på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce