Annoncørbetalt indhold

Har du styr på din efterårsindretning?

Dette indhold er sponsoreret

Efteråret er en hyggelig årstid, bladene falder af træerne, de smukkeste farver kommer frem og så er det helt okay at tænde stearinlysene og hoppe under dynen og sætter en god film på.
Det er selvfølgelig også et farvel til sommeren og på med noget mere praktiske tøj, men efteråret har med rette, bestemt en charme.

Det er derfor heller ikke uden grund at efteråret påvirker den generelle inspiration i indretning, især de naturlige farver vinder stort indpas i de danske hjem og indretningsarkitekter der spår og sætter dagsorden for hvad der trender og hvad der ikke gør.

Annonce

Men det er ikke kun de naturlige farver der er at finde i hjemmene, også at invitere naturen inden for i sit hjem med indretningen og valg af materialer. Blandet andet er plankeborde af træ som spisebord eller sofaborde blevet voldsomt populære og ikke uden grund, de har nemlig trenden og kvalitet til at kunne bære rummet så det omfavner alt det vi gerne vil have.

Det er dog ikke kun med den generelle indretning, at du kan invitere efteråret inden for i dit hjem

Der er mange muligheder for at invitere efteråret ind og skabe en hyggelig stemning i dit hjem, jeg har lavet 4 forslag til hvordan du kan komme tættere på hyggen i dit hjem.

Puder, tæpper og mere hygge

Hvis der er én ting, du ikke må gå ned på i din indretning, så er det tekstiler.

Efteråret er garant for hjemlig hygge og hvordan skaber man det bedre end med et hav af puder i sengen og sofaen? Du kan med rette skabe ekstra hygge i din stue ved at fylde sofaen med puder, så den er det perfekte sted at krybe sammen foran fjernsynet med din yndlingsserie eller film.

Annonce

Indret med varme efterårsfarver

Efterårets utrolig mange smukker farver er igen i år en stor trend, Især de mørkerøde farver som merlot og mordeaux er i højkurs men også de nøddebrune farver som hazel og almond er populære i mode- og livsstilbilledet. De har den jordbetonende beroligende effekt, er smukke at se på og samtidig skaber de en varme i din indretning. Og farverne kan finde plads mange steder i dit hjem, alt lige fra en væg eller et møbel, til de mindre ting som vaser, lysestager eller andre små nipsting. Du kan nemlig helt selv vælge hvad der skal udskiftes eller indsættes.

Annonce

Byd naturen velkommen i dit hjem

Vi bliver lidt i de røde- og brune nuancer lidt endnu: Naturen er fuld af fantastiske materieller som du kan tage med ind i dit hjem for at gøre det hyggeligere og mere autentisk, det kan både være grene, blade og blomster der kan skabe efterårs stemningen i dit hjem, men det kan også være møbler og naturmaterialer som du finder passende til dit hjem, som f.eks. et Plankebord, en vase eller en hylde af træ.

Annonce

Stearinlys skaber hygge i den mørke tid

Når mørket trænger sig på og dagene bliver kortere er der intet mere hyggeligere end en rolig og afslappende atmosfære med levende lys. Og du kan få lov til at sætte lige præcis det præg på det som du har lyst til, der er nemlig et hav af forskellige lys at vælge mellem og kombinere med for at skabe den helt rigtige atmosfære i dit hjem, for når det kommer til indretning af dit eget hjem, er valget heldigvis helt op til dig.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.