Annoncørbetalt indhold

Har du styr på hvilke internetforbindelser, du kan vælge imellem?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Udvalget af internetforbindelser er stort, og det kan være svært at finde den helt rette, som passer til lige dit behov. Det er også forskelligt, hvilke du kan vælge imellem, alt efter hvor du bor. Har du styr på udbuddet, og ved du hvilken internetforbindelse, som vil være bedst for dig?

Som forbruger i Danmark har meget at vælge imellem, når det kommer til internetforbindelser.

Annonce

Ikke bare er der en række udbydere, som ofte tilbyder lignende produkter, men også måden internettet bliver leveret på, kan variere.

Hvilken internetforbindelse som er den mest fordelagtige for dig, afhænger af en række faktorer.

Hvor hurtig og stabil skal din internetforbindelse være?

Det er forskelligt hvad ens internetbehov er, og hvad man primært skal bruge internettet til.

Du er sikkert vant til 4G-netværk på din telefon, og er måske tilfreds med det?

4G-netværket er ofte tilstrækkeligt, hvis du blot skal tjekke nyheder og se videoer på sociale medier – hvilket er det, som internet på telefonen oftest bliver brugt til. Det trådløse 4G-netværk kan også fungere som mobilt bredbånd til computer og tablet, men her vil man hurtigt opleve begrænsninger, både hvad angår internethastighed og stabilitet.

I lang tid har bredbånd via kobberkabler været den mest almindelige måde at få leveret sit internet på i Danmark.

Kobberkabler er en forholdsvis stabil forbindelse, men har en række begrænsninger, når det kommer til internethastighed.

Specielt hvis man er flere som bruger internettet samtidigt, vil man ofte opleve en lavere internethastighed, da alle på forbindelsen deler den samme internethastighed.

Fibernet bliver mere og mere udbredt, og er også både den hurtigste og mest stabile internetløsning.

Internet via fibernet bliver sendt via lyslederkabler, som kan sende langt større datamængder end de traditionelle kobberkabler.

Det betyder, udover muligheden for højere internethastigheder, at flere brugere på et netværk alle vil opleve den samme internethastighed.

Hvor kan du få fibernet?

Da fibernet sendes via en anden type kabler end traditionelt internet, skal man have adgang til et fibernetværk, for at kunne få glæde af den nye type internetforbindelse.

Det er derfor heller ikke alle danskere, som endnu kan få adgang til fibernettet. Dog bliver der konstant lagt nye kabler, så flere og flere danskere over de næste år vil have mulighed for at få fibernet.

Det største fibernetværk i Danmark er ejet af Waoo, som også er blevet kåret til at levere det bedste internet i Danmark 9 år i træk.

Der er lokalt flere udbydere af Waoos fibernet, og hvis du bor i Midtjylland, har du sikkert hørt om, at Fibia i 2021 kommer til at stå for at leveringen af Waoos fibernet.

Hvis du bor i Midtjylland, er der derfor en god chance for, at du kan få fibernet – og stadig det bedste af slagsen i Danmark.

Det er muligt at få fibernet i en stor del af Danmark, og med fibernet får du en hurtig og fremtidssikret internetløsning.

Denne artikel indeholder sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.