Annonce
Randers

Har julehjælp reddet din jul?

Hvis du på et tidspunkt i dit liv har været i en situation, hvor du og din families jul er blevet reddet af julehjælp, som du har fået fra en organisation, har du nu mulighed for at hjælpe andre, der i dag står i samme situation ved at fortælle din historie. Arkivfoto: Richard Sylvestersen
Randers Amtsavis søger personer, der tidligere har modtaget julehjælp.
Annonce

Randers. Hvis du på et tidspunkt i dit liv har været i en situation, hvor du og din families jul er blevet reddet af julehjælp, som du har fået fra en organisation som for eksempel Mødrehjælpen, Frelsens Hær, Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Børnenes Kontor eller lignende, har du nu mulighed for at hjælpe andre, der i dag står i samme situation. Uanset hvor længe det er siden, at du modtog hjælpen – ét år, to år, 10 år eller måske endnu længere siden – eller du håber at være en af de heldige, der får mulighed for at få julehjælp i år.

Flere randrusianske børnefamilier end nogensinde før har behov for hjælp, hvis de skal give deres børn en jul, der blot tilnærmelsesvis minder om den jul, som deres bedrestillede kammerater oplever. Væksten i behovet for julehjælp reflekteres heldigvis af, at der er flere foreninger og grupper, som gerne vil hjælpe familierne til at få en god juletid enten ved at give kasser med mad og julegaver til børnene, ved at arrangere en festlig juleaften eller aktiviteter i måneden op til jul eller i dagene mellem jul og nytår.

Deres arbejde støttes økonomisk af Randers Julehjælp, som Randers Amtsavis i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa i år arrangerer for syvende gang. Er du tidligere modtager af julehjælp, så kan du hjælpe os med at hjælpe foreningerne og grupperne med at hjælpe familier, der har brug for julehjælp. Det samme er tilfældet, hvis du er en af dem, der i år håber at få hjælp til at give dine børn en god jul.

Annonce

Fortæl din historie

Du kan hjælpe ved at fortælle din historie til Randers Amtsavis, og give os mulighed for at give læserne en forståelse for, hvor vigtigt det har været for dig og din familie at få hjælp til at give dine børn en god oplevelse i julen. Det kan få flere til at forstå, hvor vigtigt det er, at de giver penge til Randers Julehjælp.

Da antallet af socialt udsatte børnefamilier i Randers vokser, er der behov for, at støtten til Randers Julehjælp også stiger.

Hvis du vil hjælpe årets indsamling til Randers Julehjælp ved at fortælle, hvor vigtigt julehjælp har været eller er for dig og din familie, så skriv til pers@amtsavisen.dk og fortæl, hvem du er, og hvordan vi kan kontakte dig. Vi skriver først din historie, når vi har talt med dig og har aftalt rammerne for artiklen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Annonce