Annonce
Debat

Har Socialdemokratiet svigtet Danmark?

Annonce

Læserbrev: I 2016 kom Inger Støjberg (V) i en lille shitstorm, da hun gav en ulovlig instruks. En instruks, der pålagde Udlændingestyrelsen at adskille alle unge asylpar uden undtagelse. En instruks, som gjorde ondt på den røde radikaliserende venstrefløj.

Her fire år efter blev det taget op i Folketinget, at Støjberg skulle stilles for en rigsret. Og 14. januar 2021 blev det en realitet, og Socialdemokratiet sendte Støjberg i en historisk rigsretssag.

Venstrefløjen jubler, mens højrefløjen er triste over beslutningen. Altså højrefløjen, på nær Det Konservative Folkeparti og Venstre. Kun ni Venstre-folk var på Støjbergs side, ni folk, som skal se bort fra alle de hadefulde beskeder, Venstre kommer til at få.


Jeg ser gerne Mette Frederiksen stå for en rigsretssag efter hendes grundlovsbrud. Det er jo trods alt Danmarks vigtigste lov, hun har brudt.


Ak ja, så har vi jo Mette Frederiksen (S) ”børnenes statsminister”, det kan jeg se, da hun i sin nytårstale fra 2020 sagde, at flere børn skulle bortadopteres. 14. januar 2021 var hun så endnu en gang børnenes statsminister, da hun smed Støjberg for en rigsretssag og dermed erklærede, at hun ikke ville Danmark, og at børneægteskaber er helt okay i vores dejlige land.

Dermed viser Mette og Socialdemokratiet, at de ikke vil Danmark. En rigtig skidt ting at gøre, især når det er valgår. Så mon det får de røde væltet af posterne og får sat blå folk ind? Ja, det vil tiden jo vise. Jeg glæder mig bare til folketingsvalget i 2023, hvor folk forhåbentlig husker, hvad Mette Frederiksen gjorde, nemlig at bryde Grundloven og slå alle danske mink ihjel.

Jeg ser gerne Mette Frederiksen stå for en rigsretssag efter hendes grundlovsbrud. Det er jo trods alt Danmarks vigtigste lov, hun har brudt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Kampen minut for minut: Randers FC kæmpede forgæves for udligning i de sidste minutter

Randers FC For abonnenter

Profiler manglede på træningsbanen: Avisens bud på Randers FC's 11 startere på Fyn

Randers FC For abonnenter

Blandt Superligaens bedste forsvarsspillere: Han har aldrig været bedre

Randers FC

Greve før mini-matchbold i jagten på top 6: - Drop forsvarsmentaliteten - vi skal angribe

Annonce