Annonce
Randers

Harridslev Brugs byder på samtale og mad

Hvordan kan sammenholdet i og omkring Harridslev Brugs styrkes, spørger brugsen om og inviterer borgerne til samtale og mad. Arkivfoto: Morten Pape
Hvordan styrkes sammenholdet, hvordan kan vi løfte i fællesskab og er der eventuelt gode ideer til nye varer på hylderne, lyder det fra Coop Danmark, der byder til samtalemenu og spisning i Harridslev Brugs.
Annonce

Harridslev: Folkene bag Harridslev Brugs inviterer tirsdag 8. oktober til mad, samtale og hygge i butikken.

Formålet er at skabe en hyggelig aften, hvor der som overskrifter på programmet står fællesskaber, foreninger og det lokale sammenhold, men også ønsker til nye varer i sortimentet kan luftes her.

- Vi vil gerne styrke sammenhold og dialog i vores område, og derfor inviterer vi 8. oktober klokken 18 byens borgere til fællesspisning og samtalemenu. Vi dækker op til aftensmad og sætter gang i samtalen omkring bordet midt i butikken. Alle er velkomne, lyder det i indbydelsen.

Dog er der begrænsede pladser, så man kan melde sig til i butikken så længe, der er ledige pladser, og det koster en halvtredser at være med, lyder det fra brugsen.

Sloganet for aftenen er: "Byer der taler sammen – holder sammen".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

Annonce