Annonce
Randers

Harrys afløser på banen: Nyt MC-værksted tager over efter Harry's Motorservice

Heine Carlsen er i fuld gang med at klargøre sit nye mc-værksted, som han den 2. marts åbner sammen med kompagnon John Jensen. Foto: Anne Myrup Pedersen
Ejerne af CJ Montage åbner nyt MC-værksted - blandt andet med en tidligere Harry-mekaniker på holdet.

RANDERS: Da Harry's Motorservice lukkede for kort tid siden, efterlod det et tomrum for motorcykelfolket i Randers. Det mener ejerne af CJ Montage, Heine Carlsen og John Jensen - og det vil de gerne lave om på. Den 2. marts åbner de således sammen CJ Motor på Rugvej 8 i Randers.

- Målet er at lave et sted, hvor det er hyggeligt at komme og med noget af den ånd, som man fandt i gamle dage sådanne steder, fortæller de.

CJ Motor er kombineret motorcykel, scooter og knallert-værksted. Værkstedet bliver forhandler af reservedele, og tilbyder også at gøre to- og firhjulede klar til syn og omregistrering.

- Vi reparerer motorcykler og skaffer reservedele til kunderne. Måske kommer der på et tidspunkt også salg af motorcykler og scootere, men foreløbig koncentrerer vi os om at lave en forretning, der er rentabel og så må det andet komme, siger Heine Carlsen, der har beskæftiget sig med motorcykler næsten hele sit liv.

Annonce
Vi reparerer motorcykler og skaffer reservedele til kunderne. Måske kommer der på et tidspunkt også salg af motorcykler og scootere

Heine Carlsen, medejer af CJ Motor

Et liv med motorcykler

- Jeg har været betaget af og kørt på motorcykel, siden jeg var 16 år. Da jeg fyldte 19 år, købte jeg min første motorcykel - en Triumph, som jeg købte adskilt og selv byggede op.

- Da Harry’s Motorservice lukkede, spurgte jeg Jonas Kristensen, om han var interesseret i at arbejde her. Det var han heldigvis, og det er jeg glad for, for han er en dygtig og analytisk mekaniker, fortæller Heine Carlsen.

Heine Carlsen og Jonas Kristensen er nu kolleger med en fælles passion for kubik og mekanik. Og derudover har makkerparret hyret den tidligere Harry's Motorservice-mekaniker Jonas Christensen til deres nye værksted.

- Det vil hovedsageligt være Jonas, man møder på værkstedet, men jeg kan nok ikke helt holde fingrene fra værktøjet, for jeg kan virkelig godt lide at lave motorcykler, fortæller Heine Carlsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Dronning Margrethe frabeder sig blomster på sin fødselsdag: - Send dem til andre ældre

Annonce