Annonce
Randers

Hash i madkasse og sammenstød med træ: Fire mænd sigtet i trafikken

Foto: Timo Battefeld
Annonce

Randers: Torsdag klokken 21.45 skete der et færdselsuheld på Ringboulevarden i Randers NV, da en 28-årig mand mistede kontrollen over sin bil og kørte ind i et træ i siden af vejen. Han kom umiddelbart ikke til skade ved uheldet, oplyser politiet. Til gengæld blev han anholdt og sigtet for spritkørsel, da en alkometertest viste, at han havde en promille over det tilladte.

Kort forinden, klokken 19.53, havde politiet anholdt og sigtet en 31-årig mand, som ligeledes kørte rundt i påvirket tilstand. Han blev standset af en patrulje på Valdemarsvej i Randers SØ, og i hans bil blev der fundet en madkasse med en mindre mængde hash i. Han blev dermed både sigtet for narkokørsel og for besiddelse af euforiserende stoffer.

Tidligere på dagen var to andre mænd også blevet anholdt og sigtet for henholdsvis spritkørsel og narkokørsel. Det drejer sig om en 39-årig mandlig bilist, der klokken 16.45 blev standset på Damkærvej i Randers SV og sigtet for spritkørsel, samt en 26-årig mand, der klokken 19.47 blev anholdt og sigtet for narkokørsel på sin knallert, da han blev standset af en patrulje på Frejasvej i Randers NV.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet lukker om 14 dage: Nej til Amankwaa, nyt om Kehinde og tro på en god coronahandel

Annonce