Annonce
Mariagerfjord

Hatteteater og pandekagebagning skaber særlig sommerferiestemning på lokalt bosted

Beboerne på Sødisbakke kan i denne uge muntre sig med forskellige aktiviteter. Forleden var det vandleg og soppebassin. PR-foto
Beboerne på Sødisbakke skal også mærke, at det er sommer, og derfor er der i denne uge fuld fart på aktiviteterne.

Mariagerfjord: Det rigtigt stabile sommervejr lader vente på sig, men derfor er der stadig sommerferiestemning på Sødisbakke.

Aktivitets- og Samværstilbuddene har nemlig sat ind med særlige sommeraktiviteter for beboerne på tværs af hele Sødisbakke, og det betyder både hatteteater, svalende aktiviteter med vandpistoler, pandekagebagning og meget mere.

I det kreative værksted kan man male på sten, og senere på ugen er der planlagt en tur til vandet.

- Vores beboere har ikke de samme muligheder for at rejse på ferie som så mange andre, men de skal da også mærke, at det er sommer og at der sker noget nyt. Derfor sætter vi i en uge ekstra stærkt ind på at lave nogle særligt sjove aktiviteter for beboerne, så der rigtigt bliver sommerferiestemning, fortæller tilbudsleder for Aktivitets- og Samværstilbuddene, Malene Wendtland.

Annonce

Noget for alle

Der er mange aktiviteter at vælge imellem, for Sødisbakkes Kulturskaber, Inge Klejs, lægger vægt på, at der skal være noget for alle.

- Beboerne har jo forskellige behov, så derfor har vi planlagt en masse forskellige aktiviteter, så alle har noget, de gerne vil deltage i. Hvis man har brug for lidt rolige aktiviteter, kan man tage i BakkeBiffen eller til BilledBanko, og hvis der skal mere fart på, så er der dans med "The Feel Good Way" i Salen. Det er vigtigt for os, at aktiviteterne bliver tilpasset den enkelte beboer, så de kan være med til det, de har lyst til, fortæller Inge Klejs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce