Annonce
Randers

Havndal-virksomhed får prestigefyldt energipris

Brancheforeningen Danske Byggecentre uddelte Byggeriets Klimapriser i forbindelse med Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer, Byggeri '18, i Fredericia. Pressebillede

Wood Steps trappeløsninger - Polar-Step og Polar Topkarm - reducerer problemer med kuldebroer og træk.

Annonce

Havndal: Et klimagulv, en kuldereducerende trappeløsning, cirkulær miljøstrategi og en arbejdsmiljøfremmende montagelift blev vinderne, da Brancheforeningen Danske Byggecentre uddelte Byggeriets Klimapriser i forbindelse med Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer, Byggeri '18, i Fredericia.

Byggeriets Energipris gik til Wood Step A/S i Havndal for virksomhedens trappeløsninger Polar-Step og Polar Topkarm, som reducerer problemer med kuldebroer og træk. Det er en topisoleret loftstrappe, hvis konstruktion imødekommer de øgede tæthedskrav i BR2020.

Fredericia Kommunes borgmester, Jacob Bjerregaard, og Carsten With Thygesen, formand for Markedsmodningsfonden og næstformand i Realdania, overrakte Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris samt Byggeriets Miljøpris - Særpris til hhv. Kronospan, Wood Step, Komproment og H+H Danmark.

Bag Byggeriets Klimapriser står Brancheforeningen Danske Byggecentre, som med de tre hæderspriser og årets særpris ønsker at sætte fokus på og fremme udviklingen af byggevarer med bedre energi- og miljømæssige egenskaber.

- Danske virksomheder har sat fart på innovationen inden for grønne og bæredygtige byggevarer, løsninger og miljøstrategier. Det er femte gang, at vi uddeler Byggeriets Klimapriser, og mængden af ny teknologi og idéer har aldrig været større blandt de nominerede og messens mange udstillere, siger Palle Thomsen, adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre, som er arrangør af Byggeri '18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Randers FC må lukke 3.500 tilskuere ind: Sponsorer og sæsonkortholdere får førsteprioritet

Annonce