Annonce
Randers

HBO: Dragemoderen skal ikke bruges i Beboerlistens valgkamp

Arkivfoto: Mario Anzuoni
Annonce

I HBO's hitserie Game of Thrones er hun kendt som 'Mother of Dragons', men lokale Facebook-brugere har måske bemærket, at Daenerys Targaryen tilsyneladende også stemmer til venstre for midten.

"Jeg støtter Beboerlisten," står der på et sponsoreret Facebook-opslag fra den politiske liste, som dog ikke fik lov at stå i lang tid, før Beboerlisten fik en venlig, men bestemt, henstilling om at trække kampagnen tilbage.

- Der var slet ingen problemer, de tog det ned med det samme, så det blev løst ret hurtigt, siger PR-medarbejder Mette Lund fra HBO Nordic, som understreger, at HBO tager krænkelser af deres brand alvorligt.

Annonce

En sjov gimmick

Hos Beboerlisten erkender man forløbet, og at der er sket en fejl.

- Vedkommende, der lavede opslaget, tænkte ikke nærmere over det, siger byrådskandidat Michael Rützou, som henviser til, at den slags kan forekomme, når listens valgkampagne ikke er styret fra centralt hold.

- Men vi fjernede det bare, der var ingen ben i det, siger Michael Rützou om kampagnen, som ifølge ham har kørt i 'noget tid'.

- Det var ikke en større ting, det var bare en sjov gimmick. Personligt går jeg ikke ind for nogen form for ophavsret nærmest, men som Beboerliste holder vi os selvfølgelig inden for lovens rammer, siger Michael Rützou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce